Etsimme markkinoinnin osaajia verkostoomme

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä. Nykyaikainen ja tuloksellinen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa.

Markkinoinnin freelancer – etsimme sinua verkostoomme!

Flumenia on Jyväskylässä sijaitseva digimarkkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valmennukset ja koulutukset markkinoinnin eri osa-alueisiin ja työkaluihin. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joita ovat markkinointiaan kehittävät kasvuhaluiset pk-yritykset ja organisaatiot ympäri Suomen.

Tarjoamme asiakkaillemme markkinointia jatkuvana palveluna ja asiakkaidemme tarpeet markkinoinnin toteuttamiseen voivat vaihdella. Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan ensiluokkaista markkinoinnin osaamista, etsimme nyt verkostoomme markkinoinnin tekijöitä, erityisesti digimarkkinoinnin ja-mainonnan, sisällöntuotannon ja kouluttamisen osa-alueilta. Pystyt laskuttamaan työn toiminimen, laskutuspalvelun tai oman yrityksen kautta.

Toimit yhteistyössä Flumenian tiimin kanssa, jolloin asiakkuuden vetäjä vastaa kokonaisuuden koordinoinnista ja tarvittaessa olet mukana myös asiakastapaamisissa. Työ on mahdollista toteuttaa etänä, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Poikkeuksen tekevät koulutukset ja valmennukset, joita toteutamme ympäri Suomen, etänä ja paikan päällä. Jos haluat tehdä töitä tiimimme ja mukavien asiakkaiden kanssa, jätä meille hakemus!

Oletko etsimämme...

Digimainonnan osaaja

Toteutamme asiakkaillemme tyypillisesti jatkuvaa kampanjointia, jota optimoidaan tuloksien tavoittelemiseksi, mutta välillä tarve voi olla myös yksittäiselle kampanjakokonaisuudelle. Hallitset ammattimaisesti Facebook-mainonnan, LinkedIn-mainonnan ja/tai Google-mainonnan työkalut. Pystyt ottamaan haltuun kampanjoinnin aina sen suunnittelusta ja mainosversioiden toteuttamisesta raportointiin asti sekä tuottamaan analyysia ja tietoa siitä, mitkä kampanjat ovat tuottaneet tuloksia (..ei vain numeroita ja klikkauksia).

Toteutamme asiakkaillemme kampanjointia:

 • Facebookissa ja Instagramissa Metan Ads Managerissa
 • LinkedInissä niin uusasiakashankinnan kuin rekrymarkkinoinnin tueksi
 • Google Ads-mainontana, etuna on se, jos hallitset Googlen kaikki käytössä olevat mainonnan muodot (Haku, Shopping, Display, Video)
 • Natiivimainontana, jossa tavoitteena on saada tuotetuille sisällöille myös silmäpareja.

Sisällöntuottaja

Nykyaikainen markkinointi on entistä enemmän sisällöntuotantoa ja sitä, että pystymme rakentamaan asiakkaalle merkityksellistä sisältöä ostamisen ja päätöksenteon eri vaiheisiin. Pystyt suunnittelemaan ja tuottamaan itsenäisesti erilaisia sisältöjä asiakkaidemme tarpeisiin ja tuot myös rohkeasti näkemyksiäsi esiin liiketoimintaa edistävän sisällöntuotannon suunnitteluun.

Sisältömarkkinoinnin toteutus painottuu pääsääntöisesti kirjallisten sisältöjen tuottamiseen. Työ voi pitää sisällään

 • Asiakas- ja osaajatarinoiden toteutusta (suunnittelu, haastattelut ja sisällön toteutus)
 • Sisällön suunnittelua ja toteutusta verkkosivustolle, laskeutumissivuille ja uutiskirjeisiin/automaattisiin viestiketjuihin, tapahtumien markkinointiin ja rekrytoinnin tueksi tarvittavia sisältöjä
 • Sisältöjen suunnittelu, tuotanto ja jakelu sosiaaliseen mediaan (kanavaan soveltuvilla tavoilla).

Kouluttaja

Jos vahvuutenasi on osaamisen jakaminen valmentamalla/kouluttamalla, odottaa valmennuksissa sinua innokas joukko markkinoinnin tekijöitä tai yrittäjiä, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää nykyaikaisesta markkinoinnista ja eri työkaluista.

Tällä hetkellä koulutuksia kysytään seuraavista osa-alueista:

 • Sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa
 • Kanavakohtaiset koulutukset mm. LinkedIn ja Facebook, erityisesti mainonnan tuloksellinen toteutus sekä työkalujen käyttö (Business Manager, Business Suite ja Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager ja yrityssivun ylläpito)
 • Instagramin hyödyntäminen markkinoinnin tukena (Brändin tunnettuus, myynnin tukeminen ja työnantajamielikuvan kehittäminen). Lyhyet luennot ja työkalun käyttö.
 • Sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus.

Koulutukset ja valmennukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Vinkit hakemuksen jättämiseen

Voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen. Kerro meille millaista osaamista toisit mukanasi?

 • Kirjaa mukaan osaamistasi ja palvelutarjontaasi ja kerro osaamisestasi rehellisesti (esimerkiksi työkalujen osalta edellytämme sen ammattimaista hallintaa ilman erillistä perehdyttämistä työkalun käyttöön, poislukien Flumenian omat työkalut projektinhallintaan).
 • Kerro hakemuksessasi referenssejä vastaavista toteutuksista. Lisää mukaan myös suosittelija.
 • Kerro hieman hinnoittelustasi ja lisää mukaan tunti- tai urakka/projektihinta (tätä tarkennamme yhdessä toimeksiannon alkaessa). Pystyt laskuttamaan työsi toiminimen, laskutuspalvelun tai oman yrityksen kautta.
 • Voimme tehdä yhteistyötä projektiluontoisesti tai jatkuvana yhteistyönä riippuen miten haluat työskennellä kanssamme.

Varmista, että hakemuksesi sisältää myös

 • Nimi ja yhteystiedot
 • Linkki LinkedIn-profiiliin, verkkosivustolle tai portfolioon
 • Työ- ja koulutushistoria
 • Kielitaito.

Haluatko mukaan verkostoomme?

Jätä hakemus!

Jos haluaisit olla tulevaisuudessa osa Flumenian verkostoa, laita viestiä sanna.siren-seijesvirta@flumenia.fi  ja kerro mitä osaamista toisit meille mukanasi?

Meitä kiinnostaa aikaisempien työtehtävien sijaan se, mitä olet työssäsi saanut  aikaan ja millaista kokemusta sinulla on markkinoinnin kehittämisestä mainonnan tekijänä tai sisällöntuottajana?