Sanna Virtanen | ELY yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksien tukemia palveluita, jotka ovat suunnattu kehittämishaluisille PK-yrityksille. Flumenian Sanna Virtanen on ELY-kehittämispalveluiden asiantuntija ja tarjoaa palveluita markkinoinnin ja asiakkuushallinnan tehostamiseen [konsultointipalvelut]. Markkinointistrategia antaa suuntaviivat toiminnan kehittämiseen ja tuovat yritykselle kilpailuetua omassa markkinassaan. 

Yritysten kehittämispalvelut PK-yrityksille

Yritys voi saada ELY-keskuksen hyväksymän kokeneen asiantuntijan apua liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen. Käytännössä nämä ovat konsultointi- ja koulutuspalveluita, jotka edesauttavat yrityksen liiketoimintaa jatkuvasti muuttumassa toimintaympäristössä.

Kenelle palvelu sopii?

ELY-keskus edellyttää, että yrityksellä on takanaan vähintään yksi tilikausi ja se työllistää yrittäjän tai työntekijän. Palvelu soveltuu myös yksityisille elinkeinoharjoittajille ja yrityksien toimialaa ei ole rajattu. Yritys voi täyttää sähköisen hakemuksen. Huom! Haku avautuu helmi-maaliskuun vaihteesssa.

Miten palvelu toimii?

Palvelukokonaisuus aloitetaan nykytilan kartoituksella ja analyysilla. Analyysin jälkeen yritys voi hyödyntää konsultointipalveluita mm. Kasvuun ja kansainvälistymiseen, Tuottavuuteen ja digitalisointiin, markkinoinnin ja asiakkuuksien sekä johtamisen ja henkilöstön kehittämiseen.

Kun kehittämistarve on selvillä (Analyysi-palvelun tai muuten arvioituna), voit hakea Konsultointi-palvelua. Kokonaisuus kestää yleensä 2-5 päivää ja palvelua voidaan myöntää useamman kerran yrityksen erilaisiin kehittämistarpeisiin (15 pv/ kolmen vuoden aikana).

Markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittäminen

Flumenian Sanna Virtanen on ELY-keskuksen hyväksymä asiantuntija ja tarjoaa palveluita markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja asiakkuudenhallinnan tehostamiseen. Yhteistyön aikana perehdymme markkinoinnin strategiseen kehittämiseen, jossa käymme läpi markkinatilannetta, kohderyhmiä, yrityksen kilpailutekijöitä, markkinoitavia palveluja/tuotteita/ratkaisuja sekä pyrimme löytämään kustannustehokkaat keinot markkinoinnin toimenpiteisiin nyt ja tulevaisuudessa.  Yli 10 vuoden kokemus sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaiset ja yrityksenne asiakkaita tavoittavat markkinoinnin keinot.

Konsultointi toteutetaan asiakkaan ja konsultin yhteistyönä ja asiantuntija toimii ympäri Suomen. Tällä hetkellä palvelu toteutetaan etäyhteyksien välityksellä.

Katso muut osa-alueet:

Mitä ELY:n yritysten kehittämispalvelut maksavat?

Analyysi maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä (kesto tyypillisesti 1 päivä) ja konsultointipäivän hinta on 325 € + alv/päivä, joka laskutetaan palvelun toteuttamisen jälkeen.

Tutustu kokonaisuuteen täältä (Yritysten kehittämispalvelut).

 

Kysy lisää  | Yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija 

Sanna Virtanen
Markkinointistrategi, digimarkkinoinnin asiantuntija
Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy
sanna@flumenia.fi
p. 050 438 3350