Flumenian Facebook Live -lähetykset saavat jatkoa keväällä. Luvassa vinkkejä digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median suunnitteluun ja hyödyntämiseen markkinoinnin tukena, ajankohtaisia muutoksia unohtamatta!

Facebook Live -lähetyksissä äänessä Flumenian perustaja, digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija, tekijä ja kouluttaja Sanna Virtanen. Aiemmat lähetykset löydät Flumenian Facebook-sivulta sekä koottuna tästä blogijulkaisusta.

Digimarkkinoinnin suunnittelu – mitä pitää ottaa huomioon? Tiistai 28.1.2020 klo 14.00

Mitä digimarkkinoinnin suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon?  Hyvä suunnittelu selkiyttää arjen tekemistä, ymmärrys markkinasta ja asiakkaiden tarpeista auttavat tuottamaan laadukkaampaa sisältöä määrällisten tavoitteiden sijaan ja liiketoiminnasta lähtevät tavoitteet ohjaavat toimenpiteiden valitsemista. Tervetuloa mukaan vuoden ensimmäiseen lähetykseen!

 

Sisältömarkkinointi – kenelle se sopii? Keskiviikko 5.2.2020 klo 10.00

Sisältömarkkinointi on tapa toteuttaa markkinointia, jolla vastataan muuttuneisiin käyttötottumuksiin ja tiedon tarpeisiin. Sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien myötä tietoa on saatavilla helposti. Sen sijaan, että tuotamme yksisuuntaisia mainoskampanjoita eri medioissa, sisältömarkkinointi tähtää siihen, että yritys on läsnä ja löydettävissä silloin kun asiakkaat etsivät tietoa. Tässä Facebook Live -lähetyksessä käydään läpi sisältömarkkinointia ja sisältöä – mitä se oikeastaan on?

Facebook-mainoksen toteutus, keskiviikko 19.2.2020 klo 10.00

Tässä Facebook Live -lähetyksessä käyn läpi Facebook-mainonnan perusteet eli miten luot kampanjan Facebookin mainostyökalun kautta. Kampanjan luominen ja tavoitteen valitseminen, kohderyhmän luominen sekä mainoksien eri muodot.

Miten hyödynnän asiakas- ja kilpailijatietoa oman markkinoinnin tukena? keskiviikko 11.3.2020 klo 10.00

Miten voit hyödyntää sosiaalisen median kanavia ja kilpailijatietoa oman markkinoinnin tukena? Tämä Facebook Live lähetys keskittyy asiakasymmärryksen ja kilpailuymmärryksen kasvattamiseen ja siihen, miten voit hyödyntää sosiaalisen median kanavia tiedon hankinnan tukena.

Facebook-mainonnan kohdentaminen, maaliskuu ke 25.3.2020 klo 10.00

Hyödynnätkö Facebookin markkinoinnin työkalujen kaikkia mahdollisuuksia? Tämän Liven aikana käydään läpi edistyneempää mainonnan kohdentamista ja kohderyhmien luomista: Miten luon kohderyhmiä, mitä ovat mukautetut yleisöt ja kaksoisolentokohderyhmät? Mitä hyötyä on Facebook-pikselistä verkkosivustolla?

 


Pistä Flumenian Facebook-sivu seurantaan ja voit tilata muistutuksen Live-lähetyksen alkamisesta. Nämä eivät vaadi erillistä rekisteröitymistä ja videotallenne on katsottavissa jälkikäteen Facebook-sivulla sekä tässä blogijulkaisussa. Tervetuloa mukaan!