Flumenian tarina

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Käytössäsi on markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat, rohkeat toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi ja tekninen osaaminen.

Onnistunut markkinointi koostuu asiakasymmärryksestä, sopivista sisällöistä ja ripauksesta tekniikkaa. Opimme uutta ja nostamme yhdessä markkinointisi uudelle tasolle – tavoitteellisuudella, tuloksilla ja 💎sisällöillä.

Flumenian on perustanut Sanna Virtanen. Sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin osaaja, tekijä ja kouluttaja. Uuden oppija, analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija.

Kuka on Sanna?

Flumenia

Nimi Flumenia on muodostunut latinankielisestä sanasta flumen, joka tarkoittaa virtaa. Virralla on myös määritelmä “jatkuvana tapahtuva asia”, joka kuvastaa ajatusmaailmaani markkinoinnin toteuttamiseen.

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä.

Markkinointi ei ole koskaan valmis. Tuloksellisuus tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä ja toimintaympäristön muutosten tunnistamista.

Toimin avoimesti ja asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin ja työkaluihin.

Vaikuttavaa markkinointia

Jotta markkinoinnilla saadaan aikaan haluttuja vaikutuksia, tarvitaan ymmärrystä asiakkaista ja suunnittelu lähtee heidän tarpeistaan.

Markkinointi ei ole pelkkää mainontaa eikä vaikuttavuus synny yksittäisistä toimenpiteistä vaan jatkuvasta tekemisestä, asiakkaiden paremmasta ymmärryksestä ja saatujen tuloksien ja analytiikan pohjalta tehdyistä muutostoimenpiteistä.

Jokaisen yrityksen toiminta ja tavoitteet ovat erilaiset, joten valittavat kanavat ja toimenpiteet vaihtelevat.
Markkinoinnin valintojen tulee pohjautua yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin eikä yksittäisiin mainoskampanjoihin.

Tavoitteenamme on, että markkinointisi on vaikuttavaa ja tuottaa tuloksia.

Jatkuvalla kehittämisellä ja yhteistyöllä tuloksia

Autan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteuttamisessa valmentavalla otteella. Markkinoinnin tekijät ja tiimit kasvattavat osaamistaan ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin eri rooleista ja kouluttamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot.

Pistän myös osaamiseni ja kokemukseni peliin ja teen asiakkailleni digimarkkinoinnin kokonaisuutta ulkoistettuna toteuttajana. Voimme hyödyntää verkostostani löytyviä osaajia myös brändin uudistamiseen, verkkosivuston ja markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

0
0
0
0
1

Tutustu digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median palveluihin

Digimarkkinoinnin palvelut

Tutustu tarkemmin

Kouluttaja

Tutustu tarkemmin

Sosiaalinen media

Tutustu tarkemmin