Flumenian tarina

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Käytössäsi on markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat, rohkeat toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi sekä tekninen osaaminen.

Onnistunut markkinointi koostuu asiakasymmärryksestä, sopivista sisällöistä ja ripauksesta tekniikkaa. Opimme uutta ja nostamme yhdessä markkinoinnin uudelle tasolle – tavoitteellisuudella, tuloksilla ja 💎sisällöillä.

Kuka on Sanna?

Flumenia

Nimi Flumenia on muodostunut latinankielisestä sanasta Flumen, joka tarkoittaa virtaa. Virralla on myös määritelmä “jatkuvana tapahtuva asia”, joka kuvastaa ajatusmaailmaani markkinoinnin toteuttamiseen.

Markkinointi ei ole koskaan valmis. Tuloksellisuus tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä ja toimintaympäristön muutosten tunnistamista.

Vaikuttavaa markkinointia

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä.

Yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin eri rooleista ja kouluttamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot.

Jatkuvalla kehittämisellä ja yhteistyöllä tuloksia

Autan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteuttamisessa valmentavalla otteella. Markkinoinnin tekijät ja tiimit kasvattavat osaamistaan ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Pistän myös osaamiseni ja kokemukseni peliin ja teen asiakkailleni digimarkkinoinnin kokonaisuutta ulkoistettuna toteuttajana. Voimme hyödyntää verkostostani löytyviä osaajia myös brändin uudistamiseen, verkkosivuston ja markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

0
0
0
0
0

Tutustu digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median palveluihin

Digimarkkinointi

Tutustu tarkemmin

Kouluttaja

Tutustu tarkemmin

Sosiaalinen media

Tutustu tarkemmin