Kestäviä ratkaisuja osaajapulaan – työnantajamielikuvasta vetoapua rekrytoinnin onnistumiseen

Virtuaalitapahtuman tallenne

Katso tapahtuman tallenne

Mitä tehdä kun osaajien saatavuus on nousemassa merkittäväksi liiketoiminnan ja kasvun esteeksi? Jopa 71 %* uskoo, että työnantajabrändillä on ratkaiseva rooli rekrytoinnin onnistumisessa – panostukset vetovoimaisen työnantajamielikuvan suunnitelmalliseen kehittämiseen ovat kuitenkin monessa yrityksessä olemattomat. [*Lähde: Kansallinen rekrytointitutkimus 2023]

Miksi työnantajamielikuvan rakentamiseen kannattaa panostaa? Yritykset, jotka ovat valjastaneet kulttuurin, vahvuudet ja osaajia kiinnostavat sisällöt osaksi jatkuvaa rekrymarkkinointiaan, ovat usein kilpailijoitaan edellä kun tulevaisuuden osaajat miettivät seuraavia siirtojaan.

Kestävät ratkaisut rekrymarkkinointiin

Tilaisuuden avaa Flumenian perustaja ja markkinointistrategi Sanna Virtanen.

Moni yritys kamppailee osaajapulan kanssa eivätkä perinteiset rekrytoinnin keinot tuota tuloksia. Mistä työnantajamielikuvan rakentamisessa on oikeastaan kyse?

Sanna taustoittaa esityksessään sitä, mistä työnantajamielikuvan kehittämisessä kannattaa lähteä liikkeelle ja millaisia vaiheita työskentelyssä voi olla.

Strateginen Employer Branding -työ

Ilona Lapinkylä toimii Talent & People Partnerina Siili Solutions Oyj:ssä. Puheenvuorossa Ilona käsittelee syitä, miksi työnantajamielikuvatyötä ja -brändiä kannattaa tehdä strategisesti ja mitä toimenpiteitä työnantajabrändin kehittämiseksi organisaatiossa voidaan tehdä.

Puheenvuorossa käsitellään esimerkiksi erilaisia mittareita, tavoiteasentantaa ja pohditaan yrityksen työnantajabrändin maturiteetin tasoa. Esityksessä nostetaan esimerkkeinä Siili Solutions Oyj:n onnistumisia EB-työssään. Esitys antaa vinkkejä ja konkreettisia keinoja organisaation työnantajabrändin kehittämiseen.

Suoraa puhetta markkinoinnista

Mitä olet aina halunnut tietää markkinoinnista? Ihmetyttääkö joku asia? Toimiiko joku idea?

Tapahtuma päättyy Jussi Vilkkilän (MKO Ympäristöpalvelut) juontamaan roastiin, jossa asiantuntijaa hiillostetaan tiukoilla kysymyksillä markkinointiin liittyen.

Katso tapahtuman tallenne LinkedInissä

Miten varmistaa, että juuri teidän yrityksenne näyttäytyy parhaana vaihtoehtona osaajien keskuudessa?

Virtuaalitapahtumassa [tallenne ] avaamme työnantajamielikuvan rakennuspalikoita. Saat käytännön vinkkejä ja neuvoja mm.

  • Tulevaisuuden rekrytoinnin ja osaajapulan kestäviin ratkaisuihin
  • Yrityksen vetovoiman kasvattamiseen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen
  • Houkuttelevan rekrymarkkinoinnin nykyaikaisiin keinoihin ja työkaluihin.

Katso tapahtuman tallenne LinkedInissä