Työskentely Flumenialla

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä. Nykyaikainen ja tuloksellinen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa.

Flumenia on Jyväskylässä sijaitseva digimarkkinointitoimisto

Palvelutarjontaamme kuuluvat markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valmennukset ja koulutukset markkinoinnin eri osa-alueisiin ja työkaluihin.

Työskentely digitaaliseen markkinointiin erikoistuneessa toimistossa on vaihtelevaa, vauhdikasta ja sopivan haasteellista. Itseohjautuvalle tekijälle sopiva työ, jossa voit kehittyä markkinoinnin strategisena osaajana, digimarkkinoinnin ammattilaisena tai kouluttajana.

Arjen työ on tuloksellisen markkinoinnin toteuttamista, jossa autamme asiakkaitamme onnistumaan markkinoinnissa. Se sisältää asiakkaiden markkinoinnin ja toimenpiteiden suunnittelua, ideointia, valmennusta ja digimarkkinoinnin toteutusta. Tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joita ovat markkinointiaan kehittävät kasvuhaluiset pk-yritykset ja organisaatiot ympäri Suomen.

Jos vahvuutenasi on osaamisen jakaminen valmentamalla/kouluttamalla, odottaa valmennuksissa sinua innokas joukko markkinoinnin tekijöitä tai yrittäjiä, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää nykyaikaisesta markkinoinnista ja eri työkaluista.

Asiakastyön lisäksi olet kehittämässä Flumenian toimintamalleja, asiakaskokemusta ja viemässä kasvua eteenpäin. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettavana markkinointikumppanina. Omaa kasvuamme on vauhdittanut nykyaikaisen markkinoinnin pitkäjänteinen toteutus –  juuri se mihin asiakkaitamme valmennamme.

Mitä työhömme kuuluu?

Liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua tukeva digimarkkinointi on muutakin kuin somen päivittämistä ja yksittäisiä mainoskampanjoita.

Toimit asiakkaan kumppanina tuoden näkemyksiä siitä, miten markkinoinnin tavoitteet tulevat todeksi: tuotat suuntaviivoja ja tavoitteita markkinointiin, sisältöjen suunnitteluun, tavoitteiden määrittämiseen ja saavuttamiseen sekä toteutuksen seurantaan.

Käytännössä työ Flumenialla tarkoittaa itsenäistä asiakasprojektien hallinnointia, liiketoiminnan tavoitteista lähtevän markkinoinnin toteutusta, työn ja tuloksien analysointia ja jatkuvaa kehittämistä.

Me olemme asiakkaan markkinointitiimi ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Työ koostuu markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta jatkuvan yhteistyön mallimme mukaisesti, mutta jokaisen asiakkaan ollessa erilainen, voivat työtehtävät pitää sisällään mm.

  • Sisältömarkkinoinnin toteutusta (sisältötyöt verkkosivustolle, uutiskirjeisiin ja sisältöjen tuotanto/jakelu sosiaaliseen mediaan soveltuvalla tavalla).
  • Sisältöjen näkyvyyden kasvattamista maksullisesti niin sosiaalisen median kanavissa, Googlen työkaluilla tai vaikka natiivimainontana.
  • Verkkosivuston näkyvyyden kehittämistä (hakukoneoptimointi, asiakkaan hankintaa ja ostamista tukevien sisältöjen suunnittelu ja toteutus).
  • Markkinoinnin automatiikan / sähköpostimarkkinoinnin suunnittelua, käyttöönottoa ja sähköpostiviestinnän suunnittelua.
  • Markkinoinnin kehittämistä analytiikan avulla, raportointia, tuloksien analysointia ja markkinoinnin kehittämiskohteiden tunnistamista.

Kenelle se sopii?

Työ on vastuullista ja vapaata. Työssä vaaditaan erinomaisia projektinhallintataitoja, kykyä ongelmanratkaisuun sekä oman työn johtamista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti – Flumenian asiantuntijatiimin tukemana, jolloin osaamista täydennetään aina asiakkaan tarpeen mukaan. 

Olet työskennellyt aiemmin sisällöntuottajana, digimarkkinoinnin toteuttajana tai markkinoinnin suunnittelijana. Edellytämme työkokemusta vastaavista markkinoinnin tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta. Eduksesi lasketaan se, että olet tehnyt aiemmin mainonnan käytännön toteutusta ja tiedät, miten pikselit toimivat. Luovuus, tekninen osaaminen ja nopea omaksumiskyky ovat plussaa.

Meidän vahvuutenamme on katsoa markkinointia kokonaisuutena, ei vain yksittäisenä kanavana. Markkinoinnin suunnittelijana sinun ei tarvitse osata kaikkea, voimme aina hyödyntää oman tiimiämme ja kumppaniverkostoamme osaamisemme laajentamiseen.

Jos haluat markkinoinnin timanttiseksi osaajaksi, on sinulla siihen mahdollisuudet Flumenian työntekijänä. Työ tarjoaa sinulle haasteita, vapautta oman työn tekemiseen ja sparrausta oman osaamisen kehittämiseen – tämän takaavat monipuoliset asiakasprojektit. Huumoria kannattaa arvostaa, koska muuten päivät voivat tuntua tylsiltä ja homma menee liian vakavaksi.

Vinkit hakemuksen jättämiseen

Sinun ei tarvitse osata kaikkia kanavia ja teknologioita, mutta kiinnostus uusien teknologioiden oppimiseen ja työssä soveltamiseen on edellytys. Teknologiat eivät tee työtä meidän puolesta. 🤩 Lue lisää siitä, millaista osaamista toivomme yksittäisten työkalujen sijaan? 

Työkaluina päivittäisessä käytössämme ovat

  • Mainonnan työkalut (Facebook Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager, Google Ads ja natiivimainonnan työkalut)
  • Sosiaalisen median kanavat (mm. Facebook, LinkedIn, Instagram).
  • Googlen analytiikka- ja seurantatyökalut Google Analytics, Google Tag Manager, ja Google Search Console) sekä oma raportointijärjestelmämme, johon kokoamme asiakkaiden markkinoinnin yhteenvetonäkymiä tuloksellisuuden seuraamiseksi.
  • Verkkosivuston ylläpidossa WP-osaaminen on eduksi, markkinoinnin automatiikkatyökaluista asiakkaillamme on käytössä mm. HubSpot ja Active Campaign.
  • Lisäksi käytössämme on projektinhallintajärjestelmä (Favro) sekä muita arjen työtä helpottavia ohjelmistoja (Canva, kuvankäsittely- ja videoeditointiohjelmistot).

Kehitämme kokoajan osaamistamme ja mietimme parhaita ratkaisuja niin oman työn kuin asiakkaiden työn tehostamiseen. Silloin teknologioiden ja työkalujen nopeasta omaksumisesta on hyötyä omassa työssä.