Avoimet työpaikat ja yhteistyö

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä. Nykyaikainen ja tuloksellinen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa.

Flumenia on Jyväskylässä sijaitseva digimarkkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valmennukset ja koulutukset markkinoinnin eri osa-alueisiin ja työkaluihin.

Työskentely digitaaliseen markkinointiin erikoistuneessa toimistossa on vaihtelevaa, vauhdikasta ja sopivan haasteellista. Itsenäinen työ, jossa voit kehittyä strategisena osaajana tai digimarkkinoinnin ammattilaisena. Asiakastyön lisäksi sinulla on vapaus kehittää Flumenian toimintaa eteenpäin, koska tähän kelkkaan hyppääminen tarkoittaa tavoitteellista kasvua myös Flumenian toiminnassa.

On suunnittelua, sparrausta, ideointia, visiointia, valmennusta ja digimarkkinoinnin toteutusta. Tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joita ovat kasvuhalukkaat pk-yritykset ja organisaatiot ympäri Suomen. Arjen työ on tuloksellisen markkinoinnin toteuttamista, jossa autamme asiakkaitamme onnistumaan markkinoinnissa. Valmennuksissa sinua odottaa innokas joukko markkinoinnin tekijöitä tai yrittäjiä, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää nykyaikaisesta markkinoinnista ja eri työkaluista. Yrityksen perustajan Sannan mielestä unelmatyö, mutta miltä se sinusta kuulostaa?

Olemme mukana (2022) AnalyticsPro -ohjelmassa. Lue lisää tästä.

Mitä työhön kuuluu?

Liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua tukeva digimarkkinointi on muutakin kuin somen päivittämistä ja yksittäisiä mainoskampanjoita.

Toimit asiakkaan kumppanina tuoden näkemyksiä siitä, miten markkinoinnin tavoitteet tulevat todeksi: tuotat suuntaviivoja ja tavoitteita markkinointiin, sisältöjen suunnitteluun, tavoitteiden määrittämiseen ja saavuttamiseen sekä toteutuksen seurantaan.

Käytännössä työ Flumenialla tarkoittaa asiakasprojektien hallinnointia, työpajojen/valmennuksien toteuttamista, liiketoiminnan tavoitteista lähtevän markkinoinnin toteutusta, työn ja tuloksien analysointia ja jatkuvaa kehittämistä.

Työ koostuu markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta jatkuvan yhteistyön mallimme mukaisesti, mutta jokaisen asiakkaan ollessa erilainen, voi työ pitää sisällään mm.

  • Sisältömarkkinoinnin toteutusta (sisältötyöt verkkosivustolle ja sisältöjen tuotanto/jakelu sosiaaliseen mediaan).
  • Markkinoinnin automatiikan / sähköpostimarkkinoinnin suunnittelua, käyttöönottoa ja sähköpostiviestinnän suunnittelua.
  • Verkkosivuston näkyvyyden kehittämistä (hakukoneoptimointi, sisältöjen kehittäminen).
  • Maksullista mainontaa niin sosiaalisen median kanavissa kuin Googlen työkaluilla toteutettuna.
  • Markkinoinnin kehittämistä analytiikan avulla, raportointia ja kehittämiskohteiden tunnistamista.

Kenelle se sopii?

Työ on vastuullista, itsenäistä ja vapaata, mutta vastaavasti työssä vaaditaan erinomaisia projektinhallintataitoja, kykyä ongelmanratkaisuun sekä oman työn johtamista. Kun näyttää siltä, että projekti on päättymässä, pystyt myös tarjoamaan asiakkaalle jatkotoimenpiteitä.

Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi sisällöntuottajana, digimarkkinoinnin toteuttajana tai markkinoinnin suunnittelijana. Haluat kehittää osaamistasi strategisempaan suuntaan tai haluat olla digimarkkinoija, joka pystyy osaamisellaan tuottamaan liiketoimintaan vaikuttavia tuloksia.

Tärkeintä on se, että olet tehnyt aiemmin digimarkkinoinnin käytännön toteutusta etkä pelkää hypätä toteuttajan paikalle. Luovuus, tekninen osaaminen ja nopea omaksumiskyky ovat plussaa.

Jos haluat markkinoinnin timanttiseksi osaajaksi, on sinulla siihen mahdollisuudet Flumenian työntekijänä. Työ tarjoaa sinulle haasteita, vapautta oman työn tekemiseen ja sparrausta oman osaamisen kehittämiseen – tämän takaavat monipuoliset asiakasprojektit. Huumoria kannattaa arvostaa, koska muuten päivät voivat tuntua tylsiltä ja homma menee liian vakavaksi.

Vinkit hakemuksen jättämiseen

Otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Kysynnän ollessa kasvusuuntainen, voi uusi paikka aueta ilman erillistä hakua.

Innostus ja kiinnostus alaa ja omaa kehittymistä kohtaan on ehdoton vaatimus ja erilaiset työkalujen sertifioinnit plussaa. Eniten meitä kuitenkin kiinnostaa se, mitä olet osaamisellasi aiemmassa työssäsi saanut aikaan. Kun olet tutustunut Flumenian palvelutarjontaan, pystyt myös kertomaan millaista osaamista toisit mukanasi.

Lista aiemmista työtehtävistä ja työpaikoista löytyy CV:stäsi, mutta miten myyt oman osaamisesi? Tämä on myös yksi tärkeimmistä taidoista asiantuntijapalveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Haluaisin töihin tai toteuttamaan yhteistyössä markkinointiprojekteja?

Jätä hakemus!

Etsimme jatkuvasti osaajia verkostoomme ja seuraavan osaajan palkkaaminen voi tulla eteen hyvin nopeallakin aikataululla.

Nyt etsinnässä on osaaja, joka varmistaa asiakkaidemme markkinoinnin onnistumisen. Työ voisi kulkea tittelillä Customer Success Manager eli vastaat esimerkiksi markkinoinnin jatkuvan yhteistyön suunnittelusta, aikatauluista, toimenpiteiden toteutumisesta ja ennen kaikkea analysoit aikaansaatuja tuloksia ja tunnistat kehittämiskohteita. Kun lisäkädet ovat tarpeet, pystyt myös auttamaan käytännön toteutuksessa, joten taustaa markkinointiviestinnän ja digimarkkinoinnin toteuttamisesta on edellytys.

Lisäksi tällä hetkellä kysyntää on osaajille, jotka pystyvät jakamaan osaamistaan kouluttajana/valmentajana.

Jos haluaisit olla tulevaisuudessa osa Flumenian tiimiä, laita viestiä pian sanna@flumenia.fi ja kerro mitä osaamista toisit meille mukanasi?