Avoimet työpaikat ja yhteistyö

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä. Nykyaikainen ja tuloksellinen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa.

Flumenia on Jyväskylässä sijaitseva digimarkkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus, valmennukset ja koulutukset markkinoinnin eri osa-alueisiin ja työkaluihin.

Työskentely digitaaliseen markkinointiin erikoistuneessa toimistossa on vaihtelevaa, vauhdikasta ja sopivan haasteellista. Itsenäinen työ, jossa voit kehittyä strategisena osaajana tai digimarkkinoinnin ammattilaisena. Asiakastyön lisäksi sinulla on vapaus kehittää Flumenian toimintaa eteenpäin, koska tähän kelkkaan hyppääminen tarkoittaa tavoitteellista kasvua myös Flumenian toiminnassa.

On suunnittelua, sparrausta, ideointia, visiointia, valmennusta ja digimarkkinoinnin toteutusta. Tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joita ovat kasvuhalukkaat pk-yritykset ja organisaatiot ympäri Suomen. Arjen työ on tuloksellisen markkinoinnin toteuttamista, jossa autamme asiakkaitamme onnistumaan markkinoinnissa. Valmennuksissa sinua odottaa innokas joukko markkinoinnin tekijöitä tai yrittäjiä, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää nykyaikaisesta markkinoinnista ja eri työkaluista. Yrityksen perustajan Sannan mielestä unelmatyö, mutta miltä se sinusta kuulostaa?

Mitä työhön kuuluu?

Liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua tukeva digimarkkinointi on muutakin kuin somen päivittämistä ja yksittäisiä mainoskampanjoita.

Toimit asiakkaan kumppanina tuoden näkemyksiä siitä, miten markkinoinnin tavoitteet tulevat todeksi: tuotat suuntaviivoja markkinointiin, sisältöjen suunnitteluun, tavoitteiden määrittämiseen ja saavuttamiseen sekä toteutuksen seurantaan.

Käytännössä työ Flumenialla tarkoittaa asiakasprojektien hallinnointia, työpajojen/valmennuksien toteuttamista, liiketoiminnan tavoitteista lähtevän markkinoinnin toteutusta, analysointia ja kehittämistä.

Työ on vastuullista, itsenäistä ja vapaata, mutta vastaavasti työssä vaaditaan erinomaisia projektinhallintataitoja, kykyä ongelmanratkaisuun sekä oman työn johtamista. Kun näyttää siltä, että projekti on päättymässä, pystyt myös tarjoamaan asiakkaalle jatkotoimenpiteitä.

Kenelle se sopii?

Jos haluat digimarkkinoinnin timanttiseksi osaajaksi, on sinulla siihen mahdollisuudet Flumenian työntekijänä. Tämän takaavat monipuoliset asiakasprojektit ja oman työn sparraus digimarkkinoinnin kokeneelta tekijältä.

Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi sisällöntuottajana, digimarkkinoinnin toteuttajana tai markkinoinnin suunnittelijana. Haluat kehittää osaamistasi strategisempaan suuntaan tai haluat olla digimarkkinoija, joka pystyy osaamisellaan tuottamaan liiketoimintaan vaikuttavia tuloksia.

Tärkeintä on se, että olet tehnyt aiemmin digimarkkinoinnin käytännön toteutusta etkä pelkää hypätä toteuttajan paikalle. Luovuus, tekninen osaaminen ja nopea omaksumiskyky ovat plussaa.

Työ tarjoaa sinulle haasteita ja vapautta oman työn tekemiseen, sparrausta oman osaamisen kehittämiseen ja mukavia työpäiviä. Huumoria kannattaa arvostaa, koska muuten päivät voivat tuntua tylsiltä ja homma menee liian vakavaksi.

Vinkit hakemuksen jättämiseen

Innostus ja kiinnostus alaa ja omaa kehittymistä kohtaan on ehdoton vaatimus ja erilaiset työkalujen sertifioinnit plussaa. Eniten meitä kuitenkin kiinnostaa se, mitä olet osaamisellasi aiemmassa työssäsi saanut aikaan. Kun olet tutustunut Flumenian palvelutarjontaan, pystyt myös kertomaan millaista osaamista toisit mukanasi.

Lista aiemmista työtehtävistä ja työpaikoista löytyy CV:stäsi, mutta miten myyt oman osaamisesi? Tämä on myös yksi tärkeimmistä taidoista asiantuntijapalveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Haluaisin töihin tai toteuttamaan yhteistyössä markkinointiprojekteja?

Jätä hakemus!

Digimarkkinoinnin osaajan haku on päättynyt.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman pian.