Digimarkkinointi myynnin ja asiakashankinnan vauhdittajana

Tuntuuko digimarkkinointi sekavalta kokonaisuudelta, josta on vaikea saada otetta? Digimarkkinointi on monen osa-alueen kokonaisuus, ei yksittäinen toimenpide, markkinointikanava tai kampanja. Älä jää pähkäilemään suunnitelmia ja valintoja yksin, vaan ota tueksi sitoutunut ja tavoitteellinen markkinoinnin kumppani.

Jutellaanko? Varaa videotapaaminen

Haluatko viedä markkinointisi uudelle tasolle?

Tuloksellinen markkinointi ei ole vain yhden mainoskampanjan juttu. Se on jatkuvaa tavoitteellista tekemistä ja toimintamallien kehittämistä. Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään keinot, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja varmistavat asiakkaidenne vaivattoman asioinnin digitaalisissa kanavissa.

Tee markkinoinnista jatkuvaa ja kehittyvää

Tavoitteellista tekemistä

Yhteistyömme pohjautuu yrityksesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Keskitymme tekemään toimenpiteitä, jotka tukevat tavoitteitanne parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Suuntaviivat selkeäksi

Selkeytämme tavoitteet ja suuntaviivat strategisella suunnittelulla, jonka pohjalta muodostamme toimenpidesuunnitelman – emme tyydy tarjoamaan valmista ratkaisua tai toimenpiteitä, jotka eivät vie liiketoimintaasi eteenpäin.

Me vastaamme kokonaisuudesta

Tuomme teille näkemyksen lisäksi kokemusta ja osaamista käytännön toteutukseen – tiimimme huolehtii kokonaisuuden etenemisestä toteuttaen toimenpiteet aina suunnittelusta tuloksellisuuden mittaamiseen asti.

Markkinoinnin osaamista käyttöönne – helposti jatkuvana palveluna

Onnistunut markkinointi digitaalisissa kanavissa pohjautuu jatkuvaan testaamiseen ja kehittämiseen. Vaikka kanavat on helppo ottaa käyttöön, ei tuloksellinen toteutus synny sattumalta. Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Flumenian tiimi vastaa markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta:

 • Pidämme kuukausittain tapaamisen, jossa ehdotamme tulevia toimenpiteitä ja kehittämiskohteita perustuen sovittuun työmäärään.
 • Viikkopalaverissa käymme läpi työn alla olevat toimenpiteet ja samalla voimme seurata kokonaisuuden kehittymistä.
 • Joka kuukauden lopuksi tarkastelemme tuloksia, yhteistyön sujuvuutta ja toimenpiteiden toteutusta.
 • Keskustelet aina työn toteuttajan kanssa ilman välikäsiä ja toimimme avoimesti: asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin, työkaluihin ja raportteihin.

Yhteistyömme voi sisältää seuraavia osa-alueita markkinoinnin tarpeen mukaan:

Sisältömarkkinointi on tapa toteuttaa markkinointia, jolla vastataan muuttuneisiin käyttötottumuksiin ja tiedon tarpeisiin. Sen sijaan, että tuotamme yksisuuntaisia mainoskampanjoita eri medioissa, sisältömarkkinointi tähtää siihen, että yritys on läsnä ja löydettävissä silloin kun asiakkaat etsivät tietoa. Tämä ei  poissulje uusien asiakkaiden aktiivista hankintaa vaan mielenkiinto yrityksen tarjontaa kohtaan herätetään palvelevilla sisällöillä, ei tyrkyttävillä mainoksilla.

Me pyrimme suunnittelemaan ja tunnistamaan asiakkaan ostamisen eri vaiheet, joihin tuotamme sisältöjä. Yksittäinen sisältötyyppi tai sisältöjen määrä on harvoin oikea ratkaisu vaan suunnittelutyössä on tärkeä tunnistaa asiakkaan tiedon tarve ja miettiä sen pohjalta soveltuvin sisältömuoto.

Autamme sinua mm.

 • Luomaan asiakaskohderyhmiä, joiden pohjalta sisällöntuotannon toteutukseen saadaan suunnitelmallisuutta.
 • Suunnittelemaan sisältöjä asiakkaan ostamisen eri vaiheisiin, jotka tukevat asiakkaidenne päätöksentekoa digitaalisissa kanavissa.
 • Tuottamaan erilaisia sisältötyyppejä yhdessä toteutetun suunnitelman mukaisesti. Näitä voivat olla mm. asiakastarinat, osaajatarinat, verkkosivuston sisällöt eri muodoissaan, oppaat ja sisältöjen jakelu sosiaalisen median kanavissa. Videotuotantoihin löydämme sopivan kumppanin.

Osaamista tarpeidenne mukaan

Helppo ja riskitön tapa saada markkinoinnin osaamista käyttöön. Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä. Hinta voi vaihdella yrityksen koon ja toimialan mukaan.

Markkinointipäällikkö

Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti, mutta osaajan palkkaaminen mietityttää.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vastaa asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa strategisesta suunnittelusta ja toimenpiteiden toteutuksesta – aivan kuten palkkalistoilla oleva markkinointitiimi.

Hinnoittelu:

 • 1. kuukausi: 6 000 € (+alv), sis. yhteistä työskentelyä markkinoinnin suunnittelun parissa.
 • Tämän jälkeen hinta on alk. 5 000 € (+alv) / kuukausi.
 • Seurannan asetukset ja tekninen työ hinnoitellaan erikseen, arvio 500 € – 1 200 € +alv.

Strateginen kumppani

Onko markkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys ja osaaminen yrityksen kasvun esteenä? 

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti. Saat osaamista käyttöön heti – kokonaisuutta vie eteenpäin markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimi, joka toteuttaa myös käytännön toimenpiteet.

Hinnoittelu:

 • 1. kuukausi 5 000 € (+alv), sis.yhteistä työskentelyä markkinoinnin suunnittelun parissa.
 • Tämän jälkeen hinta on 2 700 € – 3 700 € (+alv) / kk.
 • Seurannan asetukset ja tekninen työ hinnoitellaan erikseen, arvio 500 € – 1 200 € +alv.

Jatkuva yhteistyö

Kun tarvitset osaajaa, näkemystä ja tuloksellista markkinointia, toimii Flumenian markkinoinnin ammattilainen toteuttajana.

Tuomme uusia ideoita ja kokemusta markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä saadut tulokset raportoidaan kuukausittain.

Hinnoittelu:

 • 1. kuukausi 2 500 € (+alv), sis. kampanjoinnin suunnittelutyötä.
 • Tämän jälkeen hinnoittelu 1  700 € – 2 400 € (+alv) / kk.
 • Seurannan asetukset ja tekninen työ hinnoitellaan erikseen, arvio 500 € – 1 200 € +alv.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä markkinoinnistasi vaikuttavaa

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla.

Varaa videotapaaminen – katsotaan, miten voimme auttaa tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisessa.

Varaa videotapaaminen

Kasvuyrityksen markkinoinnissa korostuvat automatiikan hyödyntäminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyö, sisältömarkkinoinnin tuotanto ja tapahtumamarkkinointi. Uusia markkinoita avattaessa käyttöön on valjastettava laaja kirjo digimarkkinoinnin toimenpiteitä.

Tavoitteenamme on skaalata verkkokanavien avulla myyntiämme kansainvälisillä markkinoilla. Flumenia on tukenut meitä tässä työssä pitkään ja auttanut paitsi suuntaamaan tekemistämme uusille markkinoille, myös laajentamaan tunnettuuttamme Suomen markkinassa. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta.

Hanna Liimatainen Viestintäpäällikkö ja digitaalisen fasilitoinnin sanansaattaja Howspace

Katso kaikki referenssit

Usein kysyttyä

Markkinointi palveluna – sopiiko se yrityksellesi?

Markkinointi palveluna tuo yrityksellenne puuttuvan palasen – saatte käyttöönne osaamista nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jatkuvan yhteistyön mallimme riskitön tapa lisätä tehoa markkinointiin. Me toimimme osana markkinointitiimiä tai vastaamme (digi)markkinoinnin kokonaisuudesta ulkoistettuna asiantuntijana.

Markkinointi palveluna toimii asiakashankinnan, rekrytoinnin ja myynnin edistäjänä avoimesti ja läpinäkyvästi – tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteisiin pohjautuva kuukausisuunnittelu vie markkinointiasi eteenpäin ja pystyt seuraamaan toimenpiteiden etenemistä ja raportointia reaaliaikaisesti.