Digimarkkinointi myynnin ja asiakashankinnan tukena

Digimarkkinointi on monen osa-alueen kokonaisuus, ei yksittäinen toimenpide tai kampanja. Markkinoinnin tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta yrityksen tarjonnasta, luoda kysyntää ja edistää myyntiä. Tulokset merkitsevät pelkkää näkyvyyttä enemmän. Seurantatyökalut antavat tietoa siitä, miten markkinoinnin toimenpiteet tuottavat.

Ota yhteyttä

Mutuilu on muiden hommaa.

Älä jää pähkäilemään suunnitelmia ja valintoja yksin vaan ota tueksi kokenut ja idearikas markkinoinnin tekijä. Kumppanuus Flumenian kanssa sisältää markkinoinnin suunnittelua ja digimarkkinoinnin eri osa-alueiden valmennusta markkinointihenkilöstön kanssa. Voit myös ulkoistaa digimarkkinoinnin kokonaisuuden kokeneelle ammattilaiselle, jolloin toimin markkinointipäällikkönä/digimarkkinoinnin toteuttajana ja vastaan markkinoinnin suunnittelusta sekä tuloksellisista toimenpiteistä yhteistyössä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti.
Tehdään yhdessä markkinoinnistasi vaikuttavaa.

Autan yritystäsi sijoittumaan paremmin hakukoneessa, tuottamaan ostamista tukevaa ja houkuttelevaa sisältöä, tavoittamaan asiakkaat eri kanavissa sekä tekemään asiakashankinnasta mahdollisimman vaivatonta – verkkokaupalla tai ilman.

Toimiva markkinointi

Yhteistyömme lähtökohtana on ymmärrys asiakkaiden käyttäytymisestä, sekä tiedon hyödyntäminen niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa. Kun markkinoinnin eri osa-alueet toimivat yhdessä, ne tukevat yrityksen kasvua ja myyntiä.

Keskitymme oikeisiin asioihin

Analytiikka auttaa seuraamaan markkinoinnin tuloksellisuutta ja ohjaamaan panostuksia oikeaan suuntaan. Kun ymmärrämme asiakkaan ostokäyttäytymistä entistä paremmin, voimme kehittää markkinoinnin tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Jatkuvalla tiimityöllä tuloksia


Tavoitteellinen yhteistyö pitää sisällään suunnittelua, toteuttamista sekä digimarkkinoinnin valmennusta. Samalla kasvatat omaa tai markkinointitiimisi ymmärrystä ja osaamista nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Ota yhteyttä kun tarvitset:

 • TULOSHAKUISTA DIGIMARKKINOINNIN TEKIJÄÄ:

  Jatkuvan yhteistyön mallissa digitaalisen markkinoinnin ammattilainen suunnittelee ja toteuttaa kuukausittain määriteltävät toimenpiteet yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Saat käyttöösi kokeneen asiantuntijan, sekä liiketoiminnan tavoitteita tukevaa ja mitattavaa digimarkkinointia.

 • Tuloksellinen markkinointi pitää sisällään mm.

  Myynnin edistämistä tai verkkokaupan myynnin kasvattamista digimarkkinoinnin avulla: Uusien asiakkaiden ja liidien hankinta Facebook-, LinkedIn-, tai Google Ads -mainonnan avulla.

  Verkkosivuston kehittämistä paremman löydettävyyden, seurannan ja myynnin näkökulmasta:
  Hakukoneoptimointi ja eri kohderyhmille suunnatut laskeutumissivut, analytiikka ja seuranta.

  Asiakkaan ostamista tukevien sisältöjen suunnittelu ja toteutus:
  Sisältömarkkinointi,
  sosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi & markkinoinnin automatiikka.

 • Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää digimarkkinointiasi pitkäjänteisesti. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla. Flumenian kokenut ammattilainen hallinnoi digimarkkinoinnin kokonaisuutta tai toimii osana markkinointitiimiä tuoden uusia ideoita ja näkemyksiä markkinoinnin toteuttamiseen. Valitsemme yhteistyössä kehittämiskohteet ja toimenpiteet ja saadut tulokset raportoidaan kuukausittain.

 • APUA MARKKINOINNIN SUUNNITTELUUN JA KEHITTÄMISEEN: 

  Markkinointitiimeille ja markkinoijille suunnattu kokonaisuus sisältää markkinoinnin kehittämissuunnitelman. Jotta suunnitelma ei jää vain paperille, yhteistyö pitää sisällään valittavat valmennukset tai markkinoinnin toimenpiteet ammattilaisen toteuttamana.

 • Markkinoinnin kehittämissuunnitelma pitää sisällään:

  > Liiketoimintaa tukevat markkinoinnin tavoitteet
  > Digimarkkinoinnin resurssointi (vastuut ja osaamisalueet)
  > Kohderyhmät: asiakkaan ostamisen mallintaminen ja viestintä asiakkuuden eri vaiheissa
  > Valittavat kanavat ja markkinoinnin toimenpiteet
  > Verkkosivuston kehittäminen paremman löydettävyyden, seurannan ja myynnin näkökulmasta
  > Asiakkaan ostamista tukevien sisältöjen suunnittelu

  Osallistava markkinoinnin suunnittelu toteutetaan työpaja- ja verkkotyöskentelynä.

 • Kiinnostuitko? Kysy lisää sinun tarpeisiisi sopivista palveluista: tehdään yhdessä vaikuttavaa markkinointia. Kysy lisää >>

Tutustu muihin palveluihin

Kouluttaja

Tutustu palveluun

Sosiaalinen media

Tutustu palveluun