Markkinointi myynnin, asiakashankinnan ja rekrytoinnin vauhdittajana

Onko markkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys tai nykyaikaisen markkinoinnin osaaminen yrityksen kasvun esteenä? Yhteistyö Flumenian kanssa on liiketoiminnan tavoitteita tukevaa ja mitattavaa markkinointia. Älä jää pähkäilemään suunnitelmia ja valintoja yksin, vaan ota tueksi kokenut ja tuloshakuinen markkinoinnin kumppani.

Jutellaanko? Varaa videotapaaminen

Markkinointi kustannustehokkaana palveluna

Markkinointi digitaalisissa kanavissa on jatkuvaa ja suunnitelmallista tekemistä. Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti. Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään kysyntää edistävät keinot, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja varmistavat asiakkaidenne vaivattoman asioinnin digitaalisissa kanavissa.

Kysynnän luominen ja asiakashankinta

Nykyaikainen markkinointi mahdollistaa uusien potentiaalisten asiakkaiden hankinnan kustannustehokkaasti.

Tuomme ostavia asiakkaita verkkosivustollesi ja kehitämme sitä jatkuvasti. Verkkosivulle rakennetaan asiakashankintaan sopivia ja tavoitteita tukevia toiminnallisuuksia.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Strategisempaa otetta myynnin ja markkinoinnin tekemiseen
 • Verkkosivujen kehittämistä ja tehokasta liidien hankintaa
 • Kohdennettua markkinointia
 • Verkkosivuston seurantaa ja kehittämistä datan pohjalta.

Tutustu palveluun

Työnantajamielikuva ja rekrymarkkinointi

Autamme työnantajamielikuvan kehittämisessä ja digitaalisissa kanavissa toteutettavan rekrykampanjoinnin toteuttamisessa. 

Kehitämme työnantajamielikuvaa ja rekrytointia tukevaa markkinointia, jotta yritys näyttäytyy parhaimmalta vaihtoehdolta sopivien osaajien keskuudessa.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Strategisempaa otetta rekrymarkkinoinnin toteutukseen
 • Suunnitelmallisuutta työnantajamielikuvan kehittämiseen
 • Kohdennettua markkinointia osaajien tavoittamiseen.
 • Osaajakokemuksen kehittämistä datan pohjalta.

Tutustu palveluun

Toimintamalli takaa markkinoinnin jatkuvan kehittymisen

Tavoitteellista toteutusta

Yhteistyömme pohjautuu liiketoiminnan tavoitteisiin ja yrityksenne tarpeista rakennettuun strategiaan.

Silloin keskitymme oleellisiin toimenpiteisiin, jotka tukevat haluttua lopputulosta parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Jatkuvaa kehittymistä

Selkeytämme yhteiset tavoitteet, kohderyhmät ja sisältötarpeet sekä mallinnamme asiakkaidenne ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä.

Tästä muodostuu toimenpidesuunnitelma, joka keskittyy tuloksiin, ei yksittäisiin ideoihin.

Ajantasaista osaamista

Kehittämällä markkinoinnin toimintamalleja, on mahdollista kasvattaa yrityksen liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti.

Huolehdimme kokonaisuuden etenemisestä toteuttaen toimenpiteet aina suunnittelusta tuloksellisuuden mittaamiseen ja analysointiin.

Helppo tapa saada markkinoinnin osaamista käyttöönne

Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

 • Määrittelemme yhdessä tavoitetilan ja halutun lopputuloksen – markkinoinnin asiantuntijoista koostuva tiimi ottaa vastuun suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. 
 • Riskitön tapa saada osaamista käyttöönne helposti – käytössänne on tiimi yhden henkilön kustannuksella. Palvelun hinta on etukäteen tiedossa ja helposti budjetoitavissa.
 • Tavoitteellinen tapa ja määrätietoinen kehittyminen markkinoinnin tuloksellisuudessa ja toimintamalleissa. Yhteistyön aikana kaikkien osaaminen ja ymmärrys tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta kasvaa.
 • Tuomme teille ajantasaista osaamista ja tehokkaat työkalut markkinoinnin toteutukseen ja analysointiin.
 • Asiantuntijamme vastaa projektinhallinnasta ja suunnittelusta – me otamme vastuun markkinoinnin kokonaisuudesta!

Kasvuyrityksen markkinoinnissa korostuvat automatiikan hyödyntäminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyö, sisältömarkkinoinnin tuotanto ja tapahtumamarkkinointi. Uusia markkinoita avattaessa käyttöön on valjastettava laaja kirjo digimarkkinoinnin toimenpiteitä.

Tavoitteenamme on skaalata verkkokanavien avulla myyntiämme kansainvälisillä markkinoilla. Flumenia on tukenut meitä tässä työssä pitkään ja auttanut paitsi suuntaamaan tekemistämme uusille markkinoille, myös laajentamaan tunnettuuttamme Suomen markkinassa. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta.

Hanna Liimatainen Viestintäpäällikkö ja digitaalisen fasilitoinnin sanansaattaja Howspace

Katso kaikki referenssit

Kartoita markkinoinnin lähtötaso!

Testaa millä tasolla yrityksenne markkinointi on ja kehitä siitä liiketoiminnan kasvun vauhdittaja! Kartoituksen täyttämiseen on hyvä varata aikaa noin 15 minuuttia. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin, saat heti tietoosi yrityksen lähtötason sekä voit ladata käyttöösi tarkemman raportin kartoituksen tuloksista.

Markkinointi myynnin vauhdittajana

Tämä kartoitus soveltuu erityisesti B2B-markkinointia tekeville yrityksille, jotka haluavat tehostaa omaa toimintaansa sekä myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä.

Siirry kartoitukseen

Markkinointi rekrytoinnin vauhdittajana

Tämä kartoitus soveltuu B2B-yrityksille, jotka haluavat rakentaa vetovoimaisempaa työnantajamielikuvaa sekä kehittää rekrytoinnin ja markkinoinnin yhteistyötä.

Siirry kartoitukseen

Usein kysyttyä

Markkinointi palveluna – sopiiko se yrityksellesi?

Markkinointi palveluna tuo yrityksellenne puuttuvan palasen – saatte käyttöönne osaamista nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jatkuvan yhteistyön mallimme riskitön tapa lisätä tehoa markkinointiin.

Me otamme vastuuta markkinoinnin tavoitteellisesta kehittämisestä.

Markkinointi palveluna toimii asiakashankinnan, rekrytoinnin ja myynnin edistäjänä avoimesti ja läpinäkyvästi – tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteisiin pohjautuva kuukausisuunnittelu vie markkinointiasi eteenpäin ja pystyt seuraamaan toimenpiteiden etenemistä ja raportointia reaaliaikaisesti.