Markkinointi myynnin, asiakashankinnan ja rekrytoinnin vauhdittajana

Onko markkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys tai nykyaikaisen markkinoinnin osaaminen yrityksen kasvun esteenä? Yhteistyö Flumenian kanssa on liiketoiminnan tavoitteita tukevaa ja mitattavaa markkinointia. Älä jää pähkäilemään suunnitelmia ja valintoja yksin, vaan ota tueksi kokenut ja tuloshakuinen markkinoinnin kumppani.

Jutellaanko? Varaa videotapaaminen

Markkinointi kustannustehokkaana palveluna

Markkinointi digitaalisissa kanavissa on jatkuvaa ja suunnitelmallista tekemistä. Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti. Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään kysyntää edistävät keinot, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja varmistavat asiakkaidenne vaivattoman asioinnin digitaalisissa kanavissa.

Kysynnän luominen ja asiakashankinta

Nykyaikainen markkinointi mahdollistaa uusien potentiaalisten asiakkaiden hankinnan kustannustehokkaasti.

Tuomme ostavia asiakkaita verkkosivustollesi ja kehitämme sitä jatkuvasti. Verkkosivulle rakennetaan asiakashankintaan sopivia ja tavoitteita tukevia toiminnallisuuksia.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Strategisempaa otetta myynnin ja markkinoinnin tekemiseen
 • Verkkosivujen kehittämistä ja tehokasta liidien hankintaa
 • Kohdennettua markkinointia
 • Verkkosivuston seurantaa ja kehittämistä datan pohjalta.

Tutustu palveluun

Työnantajamielikuva ja rekrymarkkinointi

Autamme työnantajamielikuvan kehittämisessä ja digitaalisissa kanavissa toteutettavan rekrykampanjoinnin toteuttamisessa. 

Kehitämme työnantajamielikuvaa ja rekrytointia tukevaa markkinointia, jotta yritys näyttäytyy parhaimmalta vaihtoehdolta sopivien osaajien keskuudessa.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Strategisempaa otetta rekrymarkkinoinnin toteutukseen
 • Suunnitelmallisuutta työnantajamielikuvan kehittämiseen
 • Kohdennettua markkinointia osaajien tavoittamiseen.
 • Osaajakokemuksen kehittämistä datan pohjalta.

Tutustu palveluun

Toimintamalli takaa markkinoinnin jatkuvan kehittymisen

Tavoitteellista toteutusta

Strateginen suunnittelu luo suuntaviivat ja tavoitteet yhteistyölle ja toteutukselle. Määrittelemme yhdessä kohderyhmät, heidän tiedon tarpeet, tarvittavat keinot sisältömarkkinointiin sekä kehittämiskohteet priorisoituna, josta muodostuu varsinainen toimenpidesuunnitelma tuleville kuukausille.

Raportointi & kuukausipalaveri

Seuraamme toimenpiteiden tuloksellisuutta, jonka pohjalta ehdotamme tulevan kuukauden toimenpiteitä ja kehittämiskohteita. Kehittämällä markkinoinnin toimintamalleja, on mahdollista kasvattaa yrityksen liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti.

Yhteiset viikkopalaverit

Markkinointi on jatkuvaa ja kehittyvää. Seuraamme sovittujen toimenpiteiden edistymistä yhteisissä viikkopalavereissa ja teemme suunnitelmaan tarvittavia muutoksia. Voimme seurata markkinoinnin toimenpiteiden tuloksellisuutta reaaliajassa ja reagoida nopeasti.

Helppo tapa saada markkinoinnin osaamista käyttöönne

Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

 • Käytössäsi on ajantasainen osaaminen – meillä on käytössä tehokkaat työkalut toteutukseen ja analysointiin.
 • Määrätietoinen kehittyminen markkinoinnin tuloksellisuudessa ja toimintamalleissa.
 • Yhteistyön aikana kaikkien osaaminen ja ymmärrys tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta kasvaa.
 • Vältä rekrytointi – riskitön tapa saada valmis osaaja käyttöönne helposti. Kustannus on etukäteen tiedossa ja helposti budjetoitavissa.
 • Tavoitteellinen tapa tehdä asiakkaita tavoittavia ja asiakkuuden arvoa kasvattavia toimenpiteitä. Tuomme näkemyksiä ja uusia ideoita.
 • Asiantuntija vastaa projektinhallinnasta ja kuukausitason suunnittelusta – me otamme vastuun markkinoinnin kokonaisuudesta!

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä markkinoinnistasi vaikuttavaa

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla.

Varaa videotapaaminen – katsotaan, miten voimme auttaa tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisessa.

Varaa videotapaaminen

Kasvuyrityksen markkinoinnissa korostuvat automatiikan hyödyntäminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyö, sisältömarkkinoinnin tuotanto ja tapahtumamarkkinointi. Uusia markkinoita avattaessa käyttöön on valjastettava laaja kirjo digimarkkinoinnin toimenpiteitä.

Tavoitteenamme on skaalata verkkokanavien avulla myyntiämme kansainvälisillä markkinoilla. Flumenia on tukenut meitä tässä työssä pitkään ja auttanut paitsi suuntaamaan tekemistämme uusille markkinoille, myös laajentamaan tunnettuuttamme Suomen markkinassa. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta.

Hanna Liimatainen Viestintäpäällikkö ja digitaalisen fasilitoinnin sanansaattaja Howspace

Katso kaikki referenssit

Usein kysyttyä

Markkinointi palveluna – sopiiko se yrityksellesi?

Markkinointi palveluna tuo yrityksellenne puuttuvan palasen – saatte käyttöönne osaamista nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jatkuvan yhteistyön mallimme riskitön tapa lisätä tehoa markkinointiin.

Me otamme vastuuta markkinoinnin tavoitteellisesta kehittämisestä!

Markkinointi palveluna toimii asiakashankinnan, rekrytoinnin ja myynnin edistäjänä avoimesti ja läpinäkyvästi – tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteisiin pohjautuva kuukausisuunnittelu vie markkinointiasi eteenpäin ja pystyt seuraamaan toimenpiteiden etenemistä ja raportointia reaaliaikaisesti.