Digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kouluttaja

Asiakaslähtöinen markkinointi vaatii uudenlaista tapaa toimia eikä osaamisen tulisi olla sen esteenä. Koulutamme digitaalista markkinointia, eri markkinoinnin työkalujen käyttöä ja miten eri osa-alueet saadaan toimimaan tuloksellisesti ja tukemaan liiketoimintaa.

Etsitkö innostavaa digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kouluttajaa?

Olet tullut oikeaan paikkaan.

Toteutamme tilauksesta valmennuspäiviä ja yksittäisiä puheenvuoroja tilaajan toiveiden mukaan yrityksille, organisaatioille ja hankkeille.

 • Yksittäisen koulutuksen tai yrityksen henkilöstölle räätälöidyn koulutuksen aikana aihetta käsitellään käytännönläheisesti osallistujien osaamistason ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä oman markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.
 • Voimme suunnitella yhdessä valmennuskokonaisuuden, jonka kesto voi olla 1-5 pv.
 • Meiltä saat digimarkkinoinnista selkeästi kertovan puhujan yksittäisiin tapahtumiin tai seminaareihin.
 • Yrityksille tai yritysryhmille suunnatut pidemmät koulutuskokonaisuudet ovat osa yhteistyössä tehtävää markkinoinnin suunnittelua. Valmennuspäivien tavoitteena on viedä osaamista käytäntöön ja toteuttaa markkinoinnin toimenpiteitä. Oppimista tukee valmennuspäivien välissä tapahtuva verkkotyöskentely.

Valmennuspäivät voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti verkkotyötilaa ja videoyhteyttä hyödyntäen. Verkkotyöskentelyn tukena on helppokäyttöinen Howspace ja videoyhteys sovitaan tapauskohtaisesti osallistujamäärän mukaan.

Koulutamme mm. seuraavista teemoista

 • Digitaalisen markkinoinnin koulutukset (Markkinointi ja myynti verkossa, miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia).
 • Sosiaalinen media eri näkökulmista (esim. yrityksen markkinointi & oman osaamisen markkinointi, sosiaalinen media pk-yrityksen markkinoinnissa).
 • Tehokas mainonta: Facebook-mainonta, LinkedIn-mainonta, Instagram-mainonta, mainonta muissa some-kanavissa (Twitter, YouTube).
 • Sosiaalisen median eri kanavat markkinoinnin tukena mm. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram.
 • Sisältömarkkinointi, sisältöjen ideointi ja suunnittelu.

Flumenian Sanna Virtanen on pitänyt yli 200 valmennustilaisuutta ja puheenvuoroa digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Puhujana ja kouluttajana Sanna on saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisestaan sekä käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavastaan.

Palautteesta poimittua:

 • ”Erinomainen kouluttaja! Selkeä, ammattilainen, helposti lähestyttävä ja niin hyvin ajan hermolla.”
 • ”Kiitos vielä mahtavasta digimarkkinoinnin aamukahvitilaisuudesta! Sain tästä paljon työhöni ja teit suuren vaikutuksen osaamisellasi. Suosittelen kyllä kaikille ja kovaa! :)”
 • ”Kiitos inspiroivasta päivästä eilen. Kiva kuunnella ”luentoa” kun se on täynnä esimerkkejä eikä pätkääkään kuiva.”
 • ”Kiitos. Koulutus oli konkreettinen ja käytännönläheinen. Lisää tällaisia!”

Koulutus osoitti supersuosionsa jo alussa, ja jouduimme tekemään kaksi eri ryhmää, sillä koulutus bookattiin täyteen jo viikossa, ja halusimme pitää ryhmäkoot pieninä. Tämä mahdollisti kolmenkymmenen yrittäjän osallistumisen livekoulutuksiin, sekä kymmenien yrittäjien tallenteiden seuraamisen. Haastavan koronatilanteen vuoksi jouduimme siirtämään yhtä koulutusta, sekä osa osallistujista seurasi koulutuksia etäyhteyksillä, joka sekin onnistui joustavasti. Howspace-alusta oli erittäin toimiva tähän tarkoitukseen.

Olemme huomanneet, että useat yrittäjät ovat tehneet konkreettisia muutoksia koulutuksen aikana ja sen jälkeen, sekä lähteneet aktiivisemmin julkaisemaan sosiaaliseen mediaan. Koulutus toimi myös hyvänä verkostoitumisalustana, jossa yrittäjät jakoivat toisilleen toimivia ideoita. Suurkiitos Sannalle koulutuskokonaisuuden toteuttamisesta!

Anniina Heikkilä Projektipäällikkö Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Katso kaikki referenssit

Etsitkö käytännönläheistä kouluttajaa?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan valmennus yhdessä!

Sanna Virtanen
Digimarkkinoinnin asiantuntija, tekijä & kouluttaja
sanna.virtanen@flumenia.fi

Laita samalla lisätietoja tarpeestasi (toivottu päivämäärä, osallistujamäärä, toteutustapa, aiheet).

Lähetä viesti