Digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median kouluttaja

Asiakaslähtöinen markkinointi vaatii uudenlaista tapaa toimia eikä osaamisen tulisi olla sen esteenä. Koulutan digitaalista markkinointia, eri markkinoinnin työkalujen käyttöä ja miten eri osa-alueet saadaan toimimaan tuloksellisesti ja tukemaan liiketoimintaa.

Olen pitänyt yli 150 valmennustilaisuutta digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Puhujana ja kouluttajana olen saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisestani, käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavasta.

Kuka on Sanna?

Koulutan mm. seuraavista teemoista:

Alla olevat valmennuspäivät voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti verkkotyötilaa ja videoyhteyttä hyödyntäen. Kysy lisää!

 

  • Digitaalisen markkinoinnin koulutukset (Markkinointi ja myynti verkossa, miten digitaalisuus on muuttanut markkinointia)
  • Sosiaalinen media eri näkökulmista (esim. yrityksen markkinointi & oman osaamisen markkinointi, sosiaalinen media pk-yrityksen markkinoinnissa)
  • Tehokas Facebook-mainonta, LinkedIn-mainonta, Instagram-mainonta, mainonta muissa some-kanavissa (Twitter, YouTube).
  • Sosiaalisen median eri kanavat markkinoinnin tukena mm. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram
  • Sisältömarkkinointi, sisältöjen ideointi ja suunnittelu
  • Some-videoiden toteuttaminen (Esim. Instagram, Facebook, tarinat, Live-lähetykset, videopäivitykset, videoiden kuvaaminen ja editointi puhelimella).
  • Digimarkkinoinnin mittaaminen ja seuranta (Analytiikan ja seurannan asetukset sekä työkalut mm. Google Analytics, Google Tag Manager)
  • Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta (Google Ads, Google Display)
  • Googlen työkalut markkinointiin
  • Sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automatiikka (esim. MailChimp-ohjelman käyttö, Active Campaign).

Yksittäisen koulutuksen/yrityksen henkilöstölle räätälöidyn koulutuksen aikana aihetta käsitellään käytännönläheisesti osallistujien osaamistason ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Koulutuksista saa konkreettisia vinkkejä oman markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Haluatko opiskella aiheesta lisää itsenäisesti? Katso vinkkini erilaisiin verkkovalmennuksiin tai tutustu kokoamaani digimarkkinoinnin sanastoon.

Yrityksille tai yritysryhmille suunnatut pidemmät koulutuskokonaisuudet ovat osa yhteistyössä tehtävää markkinoinnin suunnittelua. Valmennuspäivien tavoitteena on viedä osaamista käytäntöön ja toteuttaa markkinoinnin toimenpiteitä. Oppimista tukee valmennuspäivien välissä tapahtuva verkkotyöskentely. Verkkotyöskentelyn tukena helppokäyttöinen Howspace.

 

Koulutuksistani kerrottua:

Koulutuskokonaisuudet olivat hyvin suunniteltuja ja käytännönläheisiä. Tilaajan toiveet sisällöistä otettiin hyvin huomioon ja koulutuksen sisältö oli toimialaan hyvin integroitu. Sanna osaa ottaa hyvin huomioon koulutuksiin osallistujien erilaisen lähtötason ja laajalla sisällönhallinnallaan myös reagoida koulutuksen aikana osallistujista kumpuaviin tarpeisiin.

Susanna Antikainen
Kehitysjohtaja, Suomen Kuntoutusyrittäjät

Flumenian Sanna Virtanen piti verkkosivuston analytiikasta, Googlen eri seurantatyökaluista ja hakukoneoptimoinnista informatiivisen ja työelämälähtöisen koulutuksen verkkoviestinnän ammattitutkintolaisille. Hänen opetusta oli mukava seurata. Kahden päivän koulutus oli hyvin suunniteltu ja organisoitu. Opetusmateriaali selkeää ja merkityksellistä. Opetus osallistavaa, mielenkiintoista sekä sisälsi paljon käytännön esimerkkejä ja vinkkejä. Pyydän mielelläni häntä uudestaan kouluttamaan ja voin suositella myös muille koulutusten toteuttajaksi.Janna Siili, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Koulutuksistani kerrottua:

Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku (Digipolku) -hanke on järjestänyt työpajoja, joiden aiheena ovat olleet muun muassa sosiaalisen median markkinointi ja brändäys sosiaalisessa mediassa. Sannan kanssa on ollut helppo toteuttaa työpajoja, sillä hänellä on reipas ote tekemiseen ja hyvä asiakaspalveluasenne. Osallistujat ovat antaneet Sannasta hyvää palautetta ja hän osaa puhua työpajoissa kohdeyleisöllemme (mikro- ja pk-yritykset) innostavasti.

Jaana Räisänen
Digipolku-hanke, Jyväskylän yliopisto

Valmennuksen sisältö oli hyvä. Sisältö muokkautui myös meidän toiveiden ja kysymysten mukaan. Koulutuksesta saimme paljon ideoita käytettäväksi päivitystyöhön. Meillä oli todella hauskaa, näillä nauruilla elämä pitenee monta vuotta : ) Kiitos! 


Eeva Vaskilampi, Yhteisöasiamies, Pyhäjärven kaupunki

Koulutuksistani kerrottua:

"Olet erittäin ammattitaitoinen kouluttaja. Pidin tavastasi esittää asioita. Olisi mukava saada tietää lisää."

"Erinomainen kouluttaja! Selkeä, ammattilainen, helposti lähestyttävä ja niin hyvin ajan hermolla."

"Kiitos vielä mahtavasta digimarkkinoinnin aamukahvitilaisuudesta! Sain tästä paljon työhöni ja teit suuren vaikutuksen osaamisellasi. Suosittelen kyllä kaikille ja kovaa! :)"

"Kiitos inspiroivasta päivästä eilen. Kiva kuunnella ”luentoa” kun se on täynnä esimerkkejä eikä pätkääkään kuiva👌🏾"

"Kiitos. Koulutus oli konkreettinen ja käytännönläheinen. Lisää tällaisia!"

"Kiitos kouluttajalle, erittäin hyvä esitys. Ajankohtaista asiaa selkeästi esitettynä."

"Sanna oli erittäin hyvä, oli kohdentanut esityksen juuri tälle porukalla ja vastasi kysymyksiin asiantuntevasti. Hyvä puhuja. Paljon tietoa."

"Yksi parhaimmista kaksipäiväisistä, jonka olen koulutuksessa koskaan viettänyt :) "

Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Digimarkkinointi

Digipolku-hanke, Jyväskylän yliopisto

Digimarkkinointi, Sosiaalinen media

Etsitkö innostavaa kouluttajaa?

Voit lopettaa etsimisen :) Laita lisätietoja ja sovitaan teille sopiva kokonaisuus.

Digimarkkinoinnin palvelut

Tutustu palveluun

Sosiaalinen media

Tutustu palveluun