Digimarkkinoinnin sparraus | Some-sparraus

Kasvata ymmärrystä ja osaamista nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Digimarkkinoinnin sparraus on sopiva sinulle kun haluat löytää suunnan ja kehittämiskohteet sekä ratkoa digimarkkinoinnin pulmia yhdessä asiantuntijan kanssa.

Kuka on Sanna?

Jatkuvalla sparrauksella apua digimarkkinointiin

Älä jää pähkäilemään suunnitelmia ja valintoja yksin vaan ota tueksi kokenut ja idearikas markkinoinnin tekijä. Valitsemme yhteistyössä kehittämiskohteet ja toimenpiteet, joita voimme toteuttaa ohjatusti tapaamisten aikana tai välitehtävinä tapaamisten välissä. Tapaamiset Jyväskylässä tai videon välityksellä.

Sparrauksien teemoina voivat olla esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kehittäminen ja parempi näkyvyys hakukoneessa, sisällön ideointi verkkosivustolle ja/tai sosiaaliseen mediaan, markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen (Facebook-, LinkedIn-, tai Google Ads -mainonta), yksittäisen työkalun läpikäynti (esim. Facebook-mainonta), verkkosivuston analytiikan ja seurannan kehittäminen tai muut digimarkkinoinnissa askarruttavat asiat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kertasparraus / kesto 1-2 h

Tässä kokonaisuudessa käymme läpi digimarkkinoinnin kokonaisuuden ja listaamme tunnistetut kehittämiskohteet. Tämän jälkeen voit kehittää markkinointia itsenäisesti tai sopia tapaamisia lisää.

Hinta: 150-250 € (alv 0%).

Jatkuva sparraus / kesto 4-6 kk

Tapaamiset kerran kuussa (2 h): Tapaamisissa toteutamme ensimmäisen kerran aikana koottuja asioita vaiheittain osaamistarpeen ja markkinoinnin tarpeiden mukaisesti.

Kokonaisuuden hinta: 1000 € - 1500 € (alv 0%). Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Jatkuva sparraus / sopimuksen mukaan

Tapaamiset oman tarpeen mukaan, esimerkiksi 1-3 kertaa kuukaudessa sovitun ajan (tapaamisen kesto 2 h, kokonaisuuden minimikesto 4 kk).

Tapaamisissa toteutamme ensimmäisen kerran aikana koottuja asioita vaiheittain osaamistarpeen ja markkinoinnin tarpeiden mukaisesti.

Hinta alk. 250 € /kk (alv 0%), kokonaisuuden hinta tapaamiskertojen mukaan. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero

Askel kerrallaan – pienillä teoilla voi olla suuria vaikutuksia:

Ritun puutarha

Vinkee ja Ommellinen

Digimarkkinoinnin kouluttaja

Tutustu palveluun

Digimarkkinoinnin toteutus

Tutustu palveluun