Digimarkkinoinnin kouluttaja

Koulutamme digitaalisesta markkinoinnista, suunnittelusta ja markkinoinnin mittaamisesta. Tavoitteena saada markkinoinnin eri osa-alueet saadaan toimimaan tuloksellisesti ja tukemaan liiketoimintaa.

Flumenian digimarkkinoinnin kouluttaja Sanna Virtanen on pitänyt yli 200 valmennusta. Puhujana ja kouluttajana Sanna on saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisesta, käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavasta.

Autamme markkinoinnin tekijöitä, markkinointitiimejä ja yrityksiä ymmärtämään ja kasvattamaan osaamistaan nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Yli 15 vuoden kokemus markkinoinnin toteuttamisesta, kouluttamisesta ja innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot. Koulutamme käytännönläheisesti mm. seuraavista osa-alueista

  • Digitaalinen markkinointi ja myynti verkossa, markkinoinnin automatiikka
  • Verkkokaupan markkinointi digitaalisissa kanavissa
  • Sosiaalisen median markkinointi ja maksullinen mainonta mm. Facebook-mainonta, LinkedIn-mainonta ja Instagram-mainonta.
  • Myynnin tukeminen Facebook-mainonnan avulla, mainonta muissa some-kanavissa
  • Sähköpostimarkkinointi (esim. MailChimp-ohjelman tai ActiveCampaignin käyttö)
  • Digitaalisen markkinoinnin työkalut:

Koulutuksen sisältö muokataan tilaajan toiveiden ja kuulijoiden lähtötason mukaan.

Koulutuksistani kerrottua

Maaseudun yritystoiminnan digitaalinen kasvupolku (Digipolku) -hanke on järjestänyt työpajoja, joiden aiheena ovat olleet muun muassa sosiaalisen median markkinointi ja brändäys sosiaalisessa mediassa. Sannan kanssa on ollut helppo toteuttaa työpajoja, sillä hänellä on reipas ote tekemiseen ja hyvä asiakaspalveluasenne. Osallistujat ovat antaneet Sannasta hyvää palautetta ja hän osaa puhua työpajoissa kohdeyleisöllemme (mikro- ja pk-yritykset) innostavasti.

Jaana Räisänen, Digipolku-hanke, Jyväskylän yliopisto

Valmennuksen sisältö oli hyvä. Sisältö muokkautui myös meidän toiveiden ja kysymysten mukaan. Koulutuksesta saimme paljon ideoita käytettäväksi päivitystyöhön. Meillä oli todella hauskaa, näillä nauruilla elämä pitenee monta vuotta :) Kiitos!

Eeva Vaskilampi, yhteisöasiamies, Pyhäjärven kaupunki

Flumenian Sanna Virtanen piti verkkosivuston analytiikasta, Googlen eri seurantatyökaluista ja hakukoneoptimoinnista informatiivisen ja työelämälähtöisen koulutuksen verkkoviestinnän ammattitutkintolaisille. Hänen opetusta oli mukava seurata. Kahden päivän koulutus oli hyvin suunniteltu ja organisoitu. Opetusmateriaali selkeää ja merkityksellistä. Opetus osallistavaa, mielenkiintoista sekä sisälsi paljon käytännön esimerkkejä ja vinkkejä. Pyydän mielelläni häntä uudestaan kouluttamaan ja voin suositella myös muille koulutusten toteuttajaksi.

Janna Siili, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Koulutukset voidaan toteuttaa 45 minuutin webinaarina, jolloin käytämme asiakkaan hallinnoimaa Teams/Zoom -yhteyttä.

Kun on tarvetta osallistavaan kokonaisuuteen tai isomman ryhmän kouluttamiseen, voimme käyttää tukena Howspace-työtilaa. Osallistavien valmennuksien tavoitteena on tarkastella asioita yrityksen tai yritysryhmän (esimerkiksi hankkeessa mukana olevien yrityksien) lähtökohdista käsin. Näin valmennuksista ja vertaiskokemuksien kautta saadaan ideoita omaan tekemiseen sekä oppia työkalujen tehokkaampaa käyttöä.

Kokonaisuuksien kesto voi olla aina 3 h verkkotapahtumasta/-valmennuksesta useamman päivän koulutuskokonaisuuteen.

Howspace-verkkotyötila on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen. Käyttö edellyttää tietokonetta ja internet-yhteyttä eikä se vaadi erillistä rekisteröitymistä vaan osallistujille lähetetään henkilökohtainen kirjautumislinkki.

Koulutus osoitti supersuosionsa jo alussa, ja jouduimme tekemään kaksi eri ryhmää, sillä koulutus bookattiin täyteen jo viikossa, ja halusimme pitää ryhmäkoot pieninä. Tämä mahdollisti kolmenkymmenen yrittäjän osallistumisen livekoulutuksiin, sekä kymmenien yrittäjien tallenteiden seuraamisen. Haastavan koronatilanteen vuoksi jouduimme siirtämään yhtä koulutusta, sekä osa osallistujista seurasi koulutuksia etäyhteyksillä, joka sekin onnistui joustavasti. Howspace-alusta oli erittäin toimiva tähän tarkoitukseen.

Olemme huomanneet, että useat yrittäjät ovat tehneet konkreettisia muutoksia koulutuksen aikana ja sen jälkeen, sekä lähteneet aktiivisemmin julkaisemaan sosiaaliseen mediaan. Koulutus toimi myös hyvänä verkostoitumisalustana, jossa yrittäjät jakoivat toisilleen toimivia ideoita. Suurkiitos Sannalle koulutuskokonaisuuden toteuttamisesta!

Anniina Heikkilä Projektipäällikkö Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Katso kaikki referenssit

Etsitkö innostavaa kouluttajaa?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan valmennus yhdessä!

Sanna Virtanen
Markkinointistrategi, digimarkkinoinnin kouluttaja
sanna.virtanen@flumenia.fi

Laita samalla lisätietoja tarpeestasi (toivottu päivämäärä, osallistujamäärä, toteutustapa, aiheet).

Lähetä viesti