Flumenia on ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksien tukemia palveluita, jotka ovat suunnattu kehittämishaluisille PK-yrityksille.

Tutustu palveluun (linkki ELY:n sivustolle)

Yritysten kehittämispalvelut PK-yrityksille

Yritys voi saada ELY-keskuksen hyväksymän kokeneen asiantuntijan apua liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistumiseen. Käytännössä nämä ovat konsultointi- ja koulutuspalveluita, jotka edesauttavat yrityksen liiketoimintaa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Flumenian Sanna Virtanen on ELY-kehittämispalveluiden asiantuntija ja tarjoaa palveluita markkinoinnin ja asiakkuushallinnan tehostamiseen [konsultointipalvelut]. Markkinoinnin strateginen suunnittelu antaa suuntaviivat toiminnan kehittämiseen ja tuovat yritykselle kilpailuetua omassa markkinassaan.

Kenelle palvelu sopii?

ELY-keskus edellyttää, että yrityksellä on takanaan vähintään yksi tilikausi ja se työllistää yrittäjän tai työntekijän. Palvelu soveltuu myös yksityisille elinkeinoharjoittajille ja yrityksien toimialaa ei ole rajattu. Yritys voi täyttää sähköisen hakemuksen suoraan tästä. > valitse vaihtoehto ”yrityksen kehittämispalvelut”.

Miten palvelu toimii?

Palvelukokonaisuus aloitetaan nykytilan kartoituksella ja analyysilla. Analyysin jälkeen yritys voi hyödyntää konsultointipalveluita mm. kasvuun ja kansainvälistymiseen, tuottavuuteen ja digitalisointiin, markkinoinnin ja asiakkuuksien sekä johtamisen ja henkilöstön kehittämiseen.

Kun kehittämistarve on selvillä (Analyysi-palvelun tai muuten arvioituna), voit hakea Konsultointi-palvelua. Kokonaisuus kestää yleensä 2-5 päivää ja palvelua voidaan myöntää useamman kerran yrityksen erilaisiin kehittämistarpeisiin (15 pv/ kolmen vuoden aikana).

Mitä ELY:n yritysten kehittämispalvelut maksavat?

Analyysi maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä (kesto tyypillisesti 1 päivä) ja konsultointipäivän hinta on 325 € + alv/päivä, joka laskutetaan palvelun toteuttamisen jälkeen.

Tutustu kokonaisuuteen täältä (Yritysten kehittämispalvelut).

Miksi valita Flumenia?

Autamme tunnistamaan markkinoinnin mahdollisuudet myynnin edistäjänä ja liiketoiminnan kasvun vauhdittajana. Yli 15 vuoden kokemus sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaiset ja yrityksenne asiakkaita tavoittavat markkinoinnin keinot.

Olen tavoitteellinen markkinoinnin strateginen osaaja ja tekijä. Nykyaikaisen markkinoinnin osaajana olen parhaimmillani isojen kokonaisuuksien parissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luova ja analyyttinen ajattelutapani markkinoinnin toteuttamisesta, ideointikyky, sisältömarkkinointi sekä tekninen osaaminen.

Toimialakokemusta on niin B2B- ja B2C-markkinasta (Suomi+ KV-markkinointi), erityisesti matkailualalta, IT/ohjelmisto-alalta (+SaaS), verkkokaupan myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä ja asiantuntijapalveluiden markkinoinnista.

Markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittäminen

Flumenian Sanna Virtanen on ELY-keskuksen hyväksymä asiantuntija ja tarjoaa palveluita markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja asiakkuudenhallinnan tehostamiseen. Yhteistyön aikana perehdymme markkinoinnin strategiseen kehittämiseen, jossa käymme läpi markkinatilannetta, kohderyhmiä, yrityksen kilpailutekijöitä, markkinoitavia palveluja/tuotteita/ratkaisuja sekä pyrimme löytämään kustannustehokkaat keinot markkinoinnin toimenpiteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Konsultointi toteutetaan asiakkaan ja konsultin yhteistyönä ja asiantuntija toimii ympäri Suomen. Tällä hetkellä palvelu toteutetaan etäyhteyksien välityksellä.

Katso muut osa-alueet:

Kysy lisää 

Flumenian Sanna Virtanen on ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija ja tarjoaa palveluita markkinoinnin ja asiakkuushallinnan tehostamiseen.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy
sanna@flumenia.fi
p. 050 438 3350

Varaa videotapaaminen ja jutellaan lisää