Rekrymarkkinointi kasvun vauhdittajana

Onko rekrymarkkinoinnin toimimattomuus ja osaajien puute yrityksen kasvun esteenä? Yhteistyö Flumenian kanssa on liiketoimintaa tukevaa jatkuvaa tekemistä, jossa tavoitteena on rakentaa yrityksestänne vetovoimainen työnantaja. Ota tueksi kokenut ja tuloshakuinen markkinoinnin kumppani.

Jutellaanko? Varaa videotapaaminen

Rakennetaan yhdessä vetovoimaista työnantajamielikuvaa markkinoinnin keinoin

Flumenia on valintasi silloin kun haluat kasvattaa yrityksen vetovoimaa ja kehittää työnantajamielikuvaa pitkäjänteisesti. Toimiva rekrymarkkinointi digitaalisissa kanavissa on jatkuvaa ja suunnitelmallista kehitystyötä, ei vain yksittäisten avoimien työpaikkojen mainontaa.

Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään ne keinot, jotka tavoittavat oikeat hakijat ja varmistavat sopivimmat osaajat avoimiin työpaikkoihin. Kehitämme yhteistyössä työnantajamielikuvaa ja rekrytointia tukevaa markkinointia, jotta yritys näyttäytyy parhaimmalta vaihtoehdolta sopivien osaajien keskuudessa.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Kestäviä ratkaisuja tulevaisuuden rekrytointiin ja osaajapulan ratkaisemiseen
 • Suunnitelmallisuutta työnantajamielikuvan kehittämiseen ja yhteiskehittämiseen henkilöstön kanssa
 • Strategisempaa otetta rekrymarkkinoinnin sekä sisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen
 • Kohdennettua ja jatkuvaa markkinointia osaajien tavoittamiseen
 • Nykyaikaiset keinot, työkalut ja hakijakokemuksen kehittämistä datan pohjalta.

Toimintamallimme takaa markkinoinnin jatkuvan kehittymisen

Tavoitteellista toteutusta

Strateginen suunnittelu ja yhteiskehittäminen henkilöstön kanssa luovat suuntaviivat ja tavoitteet työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Määrittelemme yhdessä osaamisen tarpeet, kohderyhmät ja osaajaprofiilit. Sisältöstrategia ja -suunnitelma rakentuu tulevaisuuden osaajia tavoittaviin toimenpiteisiin.

Strategiatyön pohjalta priorisoimme kehittämiskohteet ja tästä muodostuu markkinoinnin toimenpidesuunnitelma tuleville kuukausille.

Jatkuva yhteistyö

Tuomme teille näkemyksen lisäksi kokemusta ja osaamista työnantajamielikuvan kehittämiseen ja jatkuvan markkinoinnin toteuttamiseen.

Me tuomme jokaiseen kuukausipalaveriin ehdotuksen tulevista toimenpiteistä ja kehittämiskohteista.

Markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme huolehtii kokonaisuudesta toteuttaen toimenpiteet aina suunnittelusta tuloksellisuuden mittaamiseen asti. Lisäksi rakennamme kestävää kasvua henkilöstön valmennuksilla, joista meillä on yli 10 vuoden kokemus.

Avoimesti ja arvostaen

Me vastaamme markkinoinnin kehittämisestä sovitun yhteistyön mukaisesti ja pidämme teidät ajan tasalla – asioiden edistymistä seurataan sovitusti viikkopalavereissa. 

Me toimimme avoimesti ja asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin, työkaluihin ja raportteihin sekä projektinhallinnan näkymään. 

Yhteistyömme aikana kaikkien osaaminen ja ymmärrys modernin rekrymarkkinoinnin toteuttamisesta kasvaa.

Yhteistyömme voi sisältää seuraavia osa-alueita:

 • Työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrymarkkinoinnin suunnittelu
 • Yhteiskehittäminen ja henkilöstön valmentaminen
 • Työnantajamielikuvaa tukeva sisältömarkkinointi
 • Rekrykampanjointi digitaalisissa kanavissa
 • Verkkosivuston kehittäminen, markkinoinnin automatiikka ja osaajapoolit
 • Hakukonenäkyvyyden kehittäminen
 • Data ja analytiikka

Laajennamme osaamistamme tarvittaessa kumppaniverkoston kautta – hoidamme työlle sopivan kumppanin kilpailutuksen ja vastaamme työn etenemisestä.

 • Verkkosivuston suunnittelu ja tekninen toteutus
 • Graafinen suunnittelu
 • Videotuotannot

 

Rekrymarkkinointi palveluna

Helppo ja riskitön tapa saada markkinoinnin osaamista käyttöön. Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä. Hinta voi vaihdella yrityksen koon ja toimialan mukaan.

Miksi Flumenia?

 • Tavoitteellinen tapa tehdä osaajia tavoittavia ja yrityksen vetovoimaa kasvattavia toimenpiteitä. Tuomme näkemyksiä ja uusia ideoita tekemiseenne.
 • Käytössänne on ajantasainen osaaminen – meillä on tehokkaat työkalut toteutukseen ja analysointiin sekä osaaminen markkinoinnin eri osa-alueista.
 • Vältä rekrytointi – riskitön tapa saada valmis tiimi käyttöönne nopeasti ja helposti. Kuukausipalvelun kustannus on jo etukäteen tiedossasi.
 • Määrätietoinen osaamisen kehittyminen tuloksellisen, rekrytointia tukevan markkinoinnin toteuttamisesta.
 • Meidän asiantuntija vastaa projektinhallinnasta ja kuukausitason suunnittelusta – me otamme vastuun rekrymarkkinoinnin kokonaisuudesta! 

Markkinointipäällikkö

Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää yrityksen vetovoimaa ja rekrymarkkinointiasi pitkäjänteisesti, mutta asiantuntijan palkkaaminen mietityttää.

Ulkoistettu markkinointipäällikkö vastaa asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa strategisesta suunnittelusta ja toimenpiteiden toteutuksesta – aivan kuten palkkalistoilla oleva markkinointitiimi.

Hinnoittelu:

 • 1. kuukausi: 6 000 € (+alv), sis. yhteistä työskentelyä rekrymarkkinoinnin suunnittelun parissa.
 • Tämän jälkeen hinta on alk. 5000 € (+alv) / kuukausi.
 • Seurannan asetukset ja tekninen työ hinnoitellaan erikseen, arvio 500 € – 1 200 € +alv.

Kääritäänkö hihat?

Strateginen kumppani

Onko markkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys ja osaaminen yrityksen kasvun ja rekrytoinnin esteenä?

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää rekrymarkkinointia pitkäjänteisesti. Saat osaamista käyttöön heti – kokonaisuutta vie eteenpäin markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimi, joka toteuttaa myös käytännön toimenpiteet.

Hinnoittelu:

 • 1. kuukausi 5 000 € (+alv), sis. yhteistä työskentelyä rekrymarkkinoinnin suunnittelun parissa.
 • Tämän jälkeen hinta on 2 700 € – 3 700 € (+alv) / kk.
 • Seurannan asetukset ja tekninen työ hinnoitellaan erikseen, arvio 500 € – 1 200 € +alv.

Jutellaanko? Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä – varmistetaan yrityksellenne parhaat osaajat myös tulevaisuudessa

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää työnantajamielikuvaa ja rekrytointia tukevaa markkinointia pitkäjänteisesti. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla. Meillä on kokemusta mm. IT- ja ohjelmistoalan ja teknologiateollisuuden yrityksien rekrymarkkinoinnin kehittämisestä.

Varaa videotapaaminen – katsotaan, miten me voimme auttaa osaajapulan ratkaisemisessa!

Varaa videotapaaminen

Kasvuyrityksen markkinoinnissa korostuvat automatiikan hyödyntäminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyö, sisältömarkkinoinnin tuotanto ja tapahtumamarkkinointi. Uusia markkinoita avattaessa käyttöön on valjastettava laaja kirjo digimarkkinoinnin toimenpiteitä.

Tavoitteenamme on skaalata verkkokanavien avulla myyntiämme kansainvälisillä markkinoilla. Flumenia on tukenut meitä tässä työssä pitkään ja auttanut paitsi suuntaamaan tekemistämme uusille markkinoille, myös laajentamaan tunnettuuttamme Suomen markkinassa. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta.

Hanna Liimatainen Viestintäpäällikkö ja digitaalisen fasilitoinnin sanansaattaja Howspace

Katso kaikki referenssit

Usein kysyttyä

Rekrymarkkinointi palveluna – sopiiko se yrityksellesi?

Markkinointi palveluna tuo yrityksellenne rekrytointia tukevan palasen – saatte käyttöönne osaamista nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jatkuvan yhteistyön mallimme riskitön tapa lisätä tehoa markkinointiin.

Me otamme vastuuta markkinoinnin tavoitteellisesta kehittämisestä!

Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi – tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteisiin pohjautuva kuukausisuunnittelu vie rekrymarkkinointia eteenpäin ja pystyt seuraamaan toimenpiteiden etenemistä ja raportointia reaaliaikaisesti.