Rekrymarkkinointi kasvun vauhdittajana

Onko rekrymarkkinoinnin toimimattomuus ja osaajien puute yrityksen kasvun esteenä? Yhteistyö Flumenian kanssa on liiketoimintaa tukevaa jatkuvaa tekemistä, jossa tavoitteena on rakentaa yrityksestänne vetovoimainen työnantaja. Ota tueksi kokenut ja tuloshakuinen markkinoinnin kumppani.

Jutellaanko? Varaa videotapaaminen

Toimiva rekrymarkkinointi yrityksen kasvun tukena

Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittäää rekrymarkkinointi digitaalisissa kanavissa. Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään ne keinot, jotka tavoittavat oikeat hakijat ja varmistavat sopivimmat osaajat avoimiin työpaikkoihin.

Yhteistyömme tuo teille:

 • Strategisempaa otetta rekrymarkkinoinnin sekä sisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen
 • Kohdennettua ja jatkuvaa markkinointia osaajien tavoittamiseen
 • Rekrytointia tukevaa markkinoinnin osaamista, joka kasvattaa yrityksen houkuttavuutta potentiaalisten osaajien keskuudessa

Toimintamallimme takaa markkinoinnin jatkuvan kehittymisen

Tavoitteellista toteutusta

Suunnittelu luo suuntaviivat ja tavoitteet rekrymarkkinoinnin kehittämiseen.

Määrittelemme yhdessä osaamisen tarpeet, kohderyhmät ja osaajaprofiilit. Sisältöstrategia ja -suunnitelma rakentuu tulevaisuuden osaajia tavoittaviin toimenpiteisiin.

Suunnittelun pohjalta priorisoimme kehittämiskohteet ja tästä muodostuu markkinoinnin toimenpidesuunnitelma tuleville kuukausille.

Jatkuva yhteistyö

Tuomme teille näkemyksen lisäksi kokemusta ja osaamista jatkuvan markkinoinnin toteuttamiseen. Markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme huolehtii kokonaisuudesta toteuttaen toimenpiteet aina suunnittelusta tuloksellisuuden mittaamiseen asti.

Avoimesti ja arvostaen

Me vastaamme markkinoinnin kehittämisestä sovitun yhteistyön mukaisesti ja pidämme teidät ajan tasalla – asioiden edistymistä seurataan sovitusti viikkopalavereissa. 

Me toimimme avoimesti ja asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin, työkaluihin ja raportteihin sekä projektinhallinnan näkymään. 

Yhteistyömme aikana kaikkien osaaminen ja ymmärrys modernin rekrymarkkinoinnin toteuttamisesta kasvaa.

Yhteistyömme voi sisältää seuraavia osa-alueita:

 • Työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrymarkkinoinnin suunnittelu
 • Yhteiskehittäminen ja henkilöstön valmentaminen
 • Työnantajamielikuvaa tukeva sisältömarkkinointi
 • Rekrykampanjointi digitaalisissa kanavissa
 • Verkkosivuston kehittäminen, markkinoinnin automatiikka ja osaajapoolit
 • Hakukonenäkyvyyden kehittäminen
 • Data ja analytiikka

Laajennamme osaamistamme tarvittaessa kumppaniverkoston kautta – hoidamme työlle sopivan kumppanin kilpailutuksen ja vastaamme työn etenemisestä.

 • Verkkosivuston suunnittelu ja tekninen toteutus
 • Graafinen suunnittelu
 • Videotuotannot

 

Rekrymarkkinointi palveluna

Onko suunnitelmallinen rekrymarkkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys ja osaaminen yrityksen kasvun esteenä?  Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää työnantajamielikuvaa ja rekrymarkkinointia pitkäjänteisesti. Toimintamallimme on helppo ja riskitön tapa saada markkinoinnin osaamista käyttöön heti.

Meillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan. Lisäksi täydennämme osaamistamme kumppaniverkostolla, jolloin valitsemme parhaat tekijät esimerkiksi brändin uudistamiseen, verkkosivuston ja markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

Alla olevat hinnat ovat suuntaa-antavia esimerkkejä. Hintaan voi vaikuttaa yrityksen koko, toimiala ja rekrytoinnin tarpeet.

Strategiset tavoitteet ja suunnittelu

 • Yhteistyön aloitus, yhteinen työskentely
 • Lähtötilanteen ja markkinoinnin nykytilanteen auditointi
 • Liiketoiminta tutuksi ja tavoitteet kirkkaaksi
 • Tavoitteet ja mittarit / 6-12 kk
 • Rekrymarkkinoinnin toimenpidesuunnitelma
 • Kohderyhmät ja osaajatarve
 • Sisältömarkkinoinnin suunnittelu

Hinta:
alk. 5 000 € (+alv) /kk
Lopulliseen hintaan voi vaikuttaa
yrityksen koko ja liiketoiminnan laajuus.

Aikataulu:
Yhteistyön aloitus: 4-10 viikkoa

Rekrymarkkinointi

Kun tahtotila sekä rekrytoinnin ja markkinoinnin yhteiset prosessit ovat selkeät, toteutamme valittuja toimenpiteitä suunniteltujen avaintuloksien saavuttamiseksi. Toimenpidekokonaisuudet keskittyvät tyypillisesti:

 • Rekrykampanjoinnit
 • Markkinoinnin ja rekrytoinnin yhteistyö
 • Sisällöntuotanto ja digimarkkinointi

Hinta:
alk. 1 500 € (+alv) / kk tai projektikohtaisesti rekrytointitilanteen mukaan. Hintaan voi vaikuttaa lähtötilanne, rekrytoinnin tilanne ja markkinointiresurssin tarve.

Kääritäänkö hihat?

Projektit ja erikseen hinnoiteltavat työt

Jos jatkuva yhteistyö ei ole juuri tällä hetkellä teidän juttu, kysy lisää mikäli tarve on projektiluontoinen.

 • Moderni rekrymarkkinointi ja työnantajamielikuvan kehittäminen – sparraus, tietoisku tai puheenvuoro
 • Markkinointistrategia tai -suunnitelma, työpajat rekrymarkkinoinnin suunnitteluun
 • Työnantajamielikuvaa tukevan sisältömarkkinoinnin suunnittelu -työpaja
 • Lähtötilanteen auditointi ja rekrymarkkinoinnin nykytilanteen kartoitus
 • Videotuotannot ja valokuvaus, graafinen suunnittelu
 • Verkkosivuston toteutus

Jutellaanko? Sovi tapaaminen

Ota yhteyttä – varmistetaan yrityksellenne parhaat osaajat myös tulevaisuudessa

Flumenia on valintasi silloin, kun haluat kehittää työnantajamielikuvaa ja rekrytointia tukevaa markkinointia pitkäjänteisesti. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla. Meillä on kokemusta mm. IT- ja ohjelmistoalan ja teknologiateollisuuden yrityksien rekrymarkkinoinnin kehittämisestä.

Varaa videotapaaminen – katsotaan, miten me voimme auttaa osaajapulan ratkaisemisessa!

Varaa videotapaaminen

Flumenia on tuonut meille uusia ajatuksia ja tulokulmia rekrymarkkinointiin. Koska Flumenialla on kokemusta muistakin yrityksistä ja erilaisilta toimialoilta, heidän monipuoliseen osaamiseensa voi luottaa. Flumenian kaltainen ulkoinen kumppani osaa arvioida omaa tekemistä ja sen tasoa.

Vaikka yrityksen rekrytointi sujuisi hyvin, maailma ympärillä elää jatkuvasti. Siksi nykytilanteeseen ei kannata tuudittautua, vaan tehdä toimenpiteitä etukenossa osaavan kumppanin kanssa. Jatkuvan yhteistyön mallissamme luottamuksellinen ja rehellinen suhde on ollut erittäin tärkeä.

Henkilöstöhallinnossa kannattaa harkita digimarkkinointiin perehtyneen kumppanin apua, koska erilaisten työkalujen tehokas haltuunotto vaatii aikaa ja resursseja. Flumenia on ulkoisena kumppanina auttanut tekemään rekrymarkkinoinnistamme systemaattista ja suunnitelmallista.

Jotta liiketoiminta voi menestyä, taloon täytyy löytää parhaat osaajat. Osaava työvoima on avainasia yrityksemme kasvulle, koska yritys on yhtä hyvä kuin sen henkilöstö. Rekrymarkkinoinnin ansiosta olemme löytäneet oikeanlaisia huippuosaajia, joilla on erilaisia taustoja ja vahvuuksia.

Jaska Tuominen Henkilöstöpäällikkö Okmetic

Katso kaikki referenssit

Usein kysyttyä

Rekrymarkkinointi palveluna – sopiiko se yrityksellesi?

Markkinointi palveluna tuo yrityksellenne rekrytointia tukevan palasen – saatte käyttöönne osaamista nykyaikaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jatkuvan yhteistyön mallimme riskitön tapa lisätä tehoa markkinointiin.

Me otamme vastuuta markkinoinnin tavoitteellisesta kehittämisestä!

Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi – tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteisiin pohjautuva kuukausisuunnittelu vie rekrymarkkinointia eteenpäin ja pystyt seuraamaan toimenpiteiden etenemistä ja raportointia reaaliaikaisesti.