Markkinoinnin osaaja ulkoistettuna

Onko markkinoinnin puuttuminen, oman ajan riittämättömyys ja osaaminen yrityksen kasvun esteenä? Flumenia on valintasi silloin kun haluat kehittää markkinointiasi pitkäjänteisesti, mutta osaajan palkkaaminen mietityttää. Vuokraa osaamista tarpeen mukaan!

Markkinointistrategi + käytännön osaaja

Yhteistyö Flumenian kanssa on liiketoiminnan tavoitteita tukevaa ja mitattavaa markkinointia. Tuloksia syntyy vain harvoin yksittäisillä teoilla. Saat käyttöösi kokeneen asiantuntijan, joka hallinnoi markkinoinnin kokonaisuutta, toimii osana markkinointitiimiä tai markkinoinnin tekijän tai yrittäjän työparina tuoden uusia ideoita ja näkemyksiä markkinoinnin toteuttamiseen.

Markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Autan yritystäsi sijoittumaan paremmin hakukoneessa, tuottamaan ostamista tukevaa ja houkuttelevaa sisältöä, tavoittamaan asiakkaat eri kanavissa sekä tekemään asiakashankinnasta mahdollisimman vaivatonta. Se tuottaa lisäarvoa brändin tunnettuuden lisääjänä, kysynnän edistäjänä ja myynnin kasvattajana.

Esimerkiksi:

  • Markkinoinnin strateginen suunnittelu: Liiketoimintaa tukevat markkinoinnin tavoitteet, markkinoinnin resursointi (vastuut ja osaamisalueet, markkinoinnin ja myynnin yhteistyö), kohderyhmät, asiakkaan ostamisen mallintaminen ja viestintä asiakkuuden eri vaiheissa, valittavat kanavat ja markkinoinnin toimenpiteet.
  • Asiakashankinta sosiaalisessa mediassa (mm. verkkokaupan tehokas markkinointi, Facebook-mainonta, LinkedIn-mainonta, Google Ads/Display/YouTube ja myynnin tehostaminen, markkinoinnin mittaaminen ja seuranta).
  • Verkkosivuston kehittämistä paremman löydettävyyden, seurannan ja myynnin näkökulmasta: Hakukoneoptimointi ja eri kohderyhmille suunnatut laskeutumissivut, analytiikka ja seuranta.
  • Asiakkaan ostamista tukevien sisältöjen suunnittelu ja toteutus: Sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi & markkinoinnin automatiikka.

Käytössäsi on ajan hermoilla oleva markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat, rohkeat toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi sekä tekninen osaaminen. Samalla kasvatat omaa osaamista ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Olen koonnut yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä, joissa kerrotaan lisää Flumenian tavasta suunnitella ja toteuttaa markkinointia.  

** Markkinointia voidaan toteuttaa monella eri tavalla. On erilaisia lähetymistapoja, kuten inboundia, kasvumarkkinointia, Growth Hackingia, markkinoinnin automatiikkaa, sosiaalisen median markkinointia, sisältömarkkinointia tai Google-mainontaa. On yrityksiä, jotka toimivat ainoastaan verkon välityksellä ja vastaavasti yrityksiä, jotka eivät välttämättä tavoita omia kohderyhmiään suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa. Silloin markkinoinnin lähetysmistapa on hyvin erilainen. En tarjoa sinulle yksittäisiä kampanjoita ja ”takuuvarmoja” kanavia vaan yrityksen toimintaan ja strategiaan perustuvia valintoja sekä markkinoinnin tavoitteita ja myyntiä tukevia toimenpiteitä.

Alla on suuntaa-antava hinnoittelu. Kysy lisää sanna@flumenia.fi tai 050 438 3350

Tarvitsen lisäkäsiä markkinointiin

Flumenian kokenut ammattilainen toimii markkinoinnin tekijän työparina tuoden uusia ideoita ja näkemyksiä markkinoinnin toteuttamiseen.

Valitsemme yhteistyössä kehittämiskohteet ja toimenpiteet ja saadut tulokset raportoidaan kuukausittain.

Hinta alkaen 1 450 € (+ alv) / kk

Tarvitsen asiantuntijan valmentamaan ja toteuttamaan

Flumenian kokenut ammattilainen hallinnoi digimarkkinoinnin kokonaisuutta tai toimii osana markkinointitiimiä tuoden uusia ideoita ja näkemyksiä markkinoinnin toteuttamiseen.

Valitsemme yhteistyössä kehittämiskohteet ja toimenpiteet ja saadut tulokset raportoidaan kuukausittain.

Hinta alkaen 2 400 € (+ alv) / kk

Tarvitsen markkinointiosaajan hoitamaan kokonaisuutta

Flumenian kokenut ammattilainen hallinnoi digimarkkinoinnin kokonaisuutta tuoden uusia ideoita ja näkemyksiä markkinoinnin toteuttamiseen.

Valitsemme yhteistyössä kehittämiskohteet ja toimenpiteet ja saadut tulokset raportoidaan kuukausittain.

Hinta alkaen 3 200 € (+ alv) / kk

Flumeniaan luottavat

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Soihtu

Tutustu palveluihin

Digimarkkinoinnin toteutus

Tutustu palveluun

Markkinoinnin strateginen suunnittelu

Tutustu palveluun