Etsimme markkinointistrategia!

Me etsimme nyt markkinointistrategia, kokenutta ja vastuulliseen tehtävään hyppäävää tekijää. Sinulla on näkemystä siitä, miten strategiset tavoitteet viedään markkinointisuunnitelmaksi, joka toimii liiketoiminnan kasvun vauhdittajana.
Hands-on tekijänä varmistat markkinoinnin onnistumisen ja tavoitteiden toteutumisen yhteistyössä Flumenian tiimin kanssa.

Me uskomme siihen, että tulokset syntyvät jatkuvalla tekemisellä ja kehittymisellä

Uskotko siihen, että markkinointia voisi tehdä laadukkaammin vähemmällä? Onko mielesi avoin markkinoinnille, joka rakentuu asiakasymmärryksestä? Me Flumenialla emme usko yksittäisiin kampanjoihin vaan siihen, että kasvu syntyy yhteistyöllä ja -kehittämällä asiakkaidemme kanssa. 

Itseohjautuvaan työskentelyotteeseen tottuneena, kokeneena senioritason markkinointistrategina

  • tuot tiimiimme näkemyksellisyyttä, kehittämisotetta ja rohkeutta viedä tavoitteellista markkinointia, joskus myös muutosta, eteenpäin asiakasyrityksissämme. 
  • vastaat asiakkaidemme markkinoinnin strategisesta suunnittelusta aina työpajojen vetämisestä ja yhteiskehittämisestä suunnitelman toteuttamiseen.
  • hallinnoit asiakkuuksia ja markkinoinnin toteutusta yhdessä tiimin kanssa. Olet mukana toteutuksessa omien vahvuuksien ja osaamisen mukaan, tyypillisesti 3-5 asiakkuudessa.

Työskentely digitaaliseen markkinointiin erikoistuneessa toimistossa on itseohjautuvalle tekijälle sopiva työ – vaihtelevaa, vauhdikasta ja sopivan haasteellista. Emme hae yksisarvista eli sinun ei tarvitse osata kaikkia kanavia ja teknologioita. Kiinnostus uusien teknologioiden oppimiseen ja työssä soveltamiseen on kuitenkin merkittävässä osassa työtämme.

Ketteränä toimijana pystymme toteuttamaan asioita, joista isoissa organisaatioissa usein vain haaveillaan. Voit tehdä työtäsi joustavasti paikasta ja ajasta riippumatta. Kenties teemme sitä yhdessä ensi vuonna Espanjassa. Portugalissa olemme jo käyneet.

Sinustako markkinointistrategi Flumenialle?

Luot markkinoinnilla kasvua

Rakennat asiakkaillemme uusia tapoja ja toimintamalleja, jotka tähtäävät kysynnän kasvattamiseen ja myynnin edistämiseen. Lisäksi vastaat työsi ja tuloksien analysoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä.

 

Vastuullinen työ

Autamme asiakkaitamme keskittymään oleelliseen tunnistamalla ne myynnin ja kasvun esteet, jotka vaativat muutosta. Autat löytämään tehokkaimmat digimarkkinoinnin toimenpiteet kohderyhmien tavoittamiseen ja kysynnän kasvattamiseen. 

Ketterä kasvuyritys

Lisäksi työhösi kuuluu Flumenian toiminnan ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Ymmärrät, että pienessä (kasvu)yrityksessä voi tulla tilanteita, jossa sinulta vaaditaan rohkeutta, joustavuutta ja vastuunottoa.

Mitä toivomme sinulta?

Olet toiminut useamman vuoden markkinoinnin vastuutehtävissä tai vastaavissa tehtävissä. Sinulla on näyttöä osaamiselle, tavoitteelliselle ja itsenäiselle työskentelylle. Tämä työ edellyttää strategista näkemystä ja kokemusta tuloksellisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kykyä hallinnoida ja viedä eteenpäin laajoja kokonaisuuksia itseohjautuvasti. Ymmärrät erilaisia liiketoimintamalleja ja liiketoiminnan (kasvu)haasteita sekä hahmotat asiakkaidemme arvon tuottamisen perusteita.

Ongelmanratkaisukykyä, luovuutta ja kykyä omaksua asioita. Innostut uusista haasteista ja viet kehittämistä rohkeasti eteenpäin. Pystyt luomaan kokonaisuuksia, jossa tavoitteellinen markkinointi tukee asiakkaan myyntiä ja liiketoimintaa tai rekrytointia.

Erinomaisia projektinhallintataitoja, vuorovaikutustaitoja sekä oman työn ja tiimin johtamista. Meillä ei ole erikseen projektipäälliköitä vaan jokainen vastaa omista asiakkuuksistaan, asiakastyön toteutumisesta ja vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa.

Olet enemmän T-mallin markkinoija kuin yhden osa-alueen spesialisti. Sinulla on suunnitteluosaamisen lisäksi kokemusta ja hand-on osaamista 1-2 digimarkkinoinnin osa-alueesta: sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, markkinoinnin automatiikka, verkkosivuston kehittäminen, hakukonenäkyvyys ja löydettävyys, analytiikka ja seuranta, mainonta digitaalisissa kanavissa.

Eduksi lasketaan kokemus valmentamisesta/kouluttamisesta, liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisestä, tuotteistamisesta, asiakkuudenhallinnan sekä. myynnin ja markkinoinnin yhteistyön rakentamisesta 

Mitä tarjoamme?

💰 Osaamiseesi, taitoihisi ja kokemukseesi perustuen palkka asettuu 3 500 € – 4 500 € haitariin. Tämän lisäksi suoriutumiseen ja asiakastyön onnistumiseen pohjautuva palkan kehittyminen, palkitseminen ja mahdolliset liidibonukset.

📈 Työsi onnistumisen mittareina ovat asiakkaiden tyytyväisyys, asiakaspysyvyys sekä yhteistyöllemme asetettujen tavoitteiden onnistuminen. Lisäksi asetamme henkilökohtaiset osaamistavoitteet.

💬 Tiimityöskentelyn jatkuvan kehittämisen valmentajan tukemana. Panostamme henkilöstön yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen ja osaamisen kehittämiseen.

🧠 Mahdollisuuden oppimiseen ja kehittymiseen. Työ vahvistaa strategista kyvykkyyttäsi, jolle on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

✨ On myös hyvä tunnistaa se, ettei markkinointi ei ole koskaan valmis, joten kehittyminen ja oppiminen on jatkuvaa. Kehittyminen on myös yksi yhteisesti määrittelemistämme arvoista.

🤣 Työyhteisön, jossa arvostamme uteliaisuutta, tavoitteellisuutta ja näkemyksellisyyttä — huumorihommia unohtamatta.

👩‍💻 Toimivat työkalut ovat ehdottoman tärkeitä. Käytössämme on MacBook Pro-koneet ja tarvittavat ajantasalla olevat ohjelmistot ja työvälineet.

🚀 Mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää ainutlaatuisia toimintamalleja, jotka kehittävät omaa osaamistasi ja varmistavat Flumenian kilpailukyvyn ja erottautumisen.

🤸 Virkistäytyminen on tärkeää ja sitä tukevat tyhy-päivät, eri lajien kokeilut ja yhteiset aktiviteetit. Nyt rentoudumme pilateksen parissa kuukausittain. Muina työsuhde-etuina mm. virikesetelit, työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Aloitus: Markkinointistrategin työ alkaa heti kun löydämme rooliin sopivan tekijän. Älä jää pähkäilemään vaan jätä hakemuksesi heti. 😄

Sijainti: Flumenian toimisto sijaitsee Jyväskylässä ja asiakkaamme ovat ympäri Suomen. Meillä työskennellään joustavasti etänä ja toimistolla, silloin kun se sinulle parhaiten sopii – vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. 🤝 Jos siis asut muualla Suomessa, sekin on ok! Toivomme kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus työskennellä Jyväskylässä sovitusti muutaman kerran kuukaudessa.

Miten rekrytointiprosessi etenee: Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Otamme yhteyttä jokaiseen henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen sovimme haastatteluaikoja sopivien kandidaattien kanssa ja saat ohjeistuksen osaamistasi kartoittaviin tehtäviin. Rekrytointiprosessiin sisältyy haastattelu, mahdollisesti toinenkin ja tapaaminen myös koko Flumenian tiimin kanssa.

Rekrytoinnin ensimmäinen vaihe etenee huhtikuussa ja haastatteluun valittuihin ollaan yhteydessä vko 16-17 aikana.

Kysymyksiä? Kysy Sannalta LinkedInissä tai sähköpostitse. Puhelimitse tavoitat ti 9.4.2024 klo 9-12 tai to 11.4.2024 klo 9-12.

Jätä hakemus!

Innostus ja kiinnostus alaa ja omaa kehittymistä kohtaan on ehdoton vaatimus ja erilaiset työkalujen sertifioinnit plussaa.

Eniten meitä kuitenkin kiinnostaa se, mitä olet osaamisellasi aiemmassa työssäsi saanut aikaan. Kun olet tutustunut Flumenian palvelutarjontaan, pystyt myös kertomaan millaista osaamista toisit mukanasi.

Lista aiemmista työtehtävistä ja työpaikoista löytyy CV:stäsi, mutta miten myyt oman osaamisesi? Tämä on myös yksi tärkeimmistä taidoista asiantuntijapalveluiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Jätä hakemuksesi sanna@flumenia.fi – täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löytyy!