Avoimet työpaikat ja yhteistyö

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä. Nykyaikainen ja tuloksellinen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa.

Digimarkkinoinnin osaaja – jätä avoin hakemus!

Flumenia on digimarkkinointitoimisto, joka auttaa onnistumaan markkinoinnissa, kysynnän edistämisessä ja myynnin kasvattamisessa. Toimisto sijaitsee Jyväskylässä, mutta asiakkaita on ympäri Suomen. Palvelutarjontaan kuuluu markkinoinnin strateginen suunnittelu, digimarkkinoinnin toteuttaminen, valmennukset ja koulutukset markkinoinnin eri osa-alueisiin ja työkaluihin. Lue lisää Flumeniasta yrityksenä ja asiantuntijapalveluista.

Työskentely digitaaliseen markkinointiin erikoistuneessa toimistossa on vaihtelevaa, vauhdikasta ja sopivan haasteellista. Itsenäinen työ, jossa voit kehittyä digimarkkinoinnin osaajana. Asiakastyön lisäksi sinulla on vapaus kehittää Flumenian toimintaa eteenpäin, koska tähän kelkkaan hyppääminen tarkoittaa isoa askelta ja tavoitteellista kasvua myös Flumenian toiminnassa.

On suunnittelua, sparrausta, ideointia, visiointia, valmennusta ja digimarkkinoinnin toteutusta. Tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joita ovat kasvuhalukkaat pk-yritykset ja organisaatiot ympäri Suomen. Tuloksellisen markkinoinnin toteuttamista, jossa autamme asiakkaitamme onnistumaan markkinoinnissa. Valmennuksissa sinua odottaa innokas joukko markkinoinnin tekijöitä tai yrittäjiä, jotka ovat halukkaita oppimaan lisää nykyaikaisesta markkinoinnista ja eri työkaluista. Sannan mielestä unelmatyö, mutta miltä se sinusta kuulostaa? 😍

Haluaisin töihin?

Tällä hetkellä Flumenialla ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen: sanna@flumenia.fi.

Oletko freelancer/markkinointialan yrittäjä?

Etsin verkostooni myös jatkuvasti uusia osaajia. Voit työskennellä freelancerina/oman yrityksen kautta/kevytyrittäjänä, jolloin mietimme sopivan mallin yhteistyöhön. Laita verkostoitumiskutsua tulemaan ja ota yhteyttä sanna@flumenia.fi.

Mitä työhön kuuluu?

Digimarkkinoinnin asiantuntijan työ on yhdistelmä strategista näkemystä ja ymmärrystä ja osaamista nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Liiketoimintaa kehittävä digimarkkinointi on muutakin kuin somen päivittämistä ja yksittäisiä mainoskampanjoita.

Asiantuntija toimii asiakkaan kumppanina tuoden uusia näkemyksiä ja ideoita markkinointiin ja tavoitteiden saavuttamiseen. Et siis kammoksu työskentelyä fasilitaattorina, kouluttajana, toteuttajana tai konsulttina. Roolisi on monipuolinen aina asiakasprojektin tarpeen mukaan.

Käytännössä se tarkoittaa markkinoinnin työpajojen ja valmennuksien vetämistä, liiketoiminnan tavoitteista lähtevän markkinoinnin suunnittelua ja kehittämistä, digitaalisen markkinoinnin toteuttamista, testaamista, analysointia ja raportointia.

Työkaluina päivittäisessä käytössä ovat Facebook, LinkedIn, Instagram, HubSpot, ActiveCampaign, Google Analytics ja työkalupakkiin kuuluvat myös Google Ads, Googlen muut työkalut (Tag Manager, Data Studio) ja suosituimmat some-kanavat.

Työ on vastuullista, itsenäistä ja vapaata, mutta vastaavasti työssä vaaditaan projektinhallintataitoja, kykyä ongelmanratkaisuun sekä oman työn johtamista. Vastaat myös uusien asiakkaiden hankinnasta ja myynnistä nykyisille asiakkaille.

Kenelle se sopii?

Tiedän. Listaus työnkuvasta kuulostaa yksisarvisten hommalta 🦄. Työn ja osaamisalueen painotukseen voit vaikuttaa ja suunnata kehittymistäsi/kouluttautumista haluttuun suuntaan. Työssä ei kuitenkaan pärjää olemalla omassa lokerossaan vaan työskentely pienessä yrityksessä vaatii myös oman roolin ja osaamisalueen ulkopuolelle astumista.

Tuloksellinen markkinointi vaatii jatkuvaa kehittymistä, joten on hyvä, että sinulla olisi jo osaamista ja valmiudet digimarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Työ tarjoaa sinulle sopivasti haasteita ja vapautta oman työn tekemiseen, sparrausta oman osaamisen kehittämiseen kokeneelta asiantuntijalta ja mukavia työpäiviä.

Huumoria kannattaa arvostaa, koska muuten päivät voivat tuntua tylsiltä ja homma menee liian vakavaksi.

Yhteistyökumppanina voit täydentää Flumenian tarjontaa niin sisällöntuottajana, verkkosivuston/verkkokaupan toteuttajana, brändiuudistuksen toteuttajana ja visuaalisena suunnittelijana/graafikkona. Myös freelancerina toimivat digimarkkinoinnin osaajat (Facebook, LinkedIn, Google, Instagram, Twitter, Display-mainonta, natiivimainonta) otetaan huomioon kysynnän kasvaessa.

Vinkit hakemuksen jättämiseen

Kuulostaako sinun paikalta? Jätä ihmeessä avoin hakemus. Se voi olla paikkasi kehittymiseen digimarkkinoinnin ammattilaisena.

Innostus ja kiinnostus alaa ja omaa kehittymistä kohtaan on ehdoton vaatimus ja erilaiset työkalujen sertifioinnit plussaa. Eniten minua kuitenkin kiinnostaa se, mitä olet osaamisellasi ja aiemmassa työssäsi saanut aikaan. Kun olet tutustunut Flumenian palvelutarjontaa, pystyt myös kertomaan millaista osaamista toisit mukanasi.

Lista aiemmista työtehtävistä ja työpaikoista löytyy CV:stäsi, mutta miten myyt oman osaamisesi? Tämä on myös yksi tärkeimmistä taidoista markkinoinnin tekijän työssä. Niin asiakkaiden tarjonnan kuin Flumenian palveluiden markkinoinnissa.