Idearikas ja innostava somekouluttaja

Kun haluat ottaa haltuun sosiaalisen median kanavat tehokkaasti tai hahmottaa missä kannattaa olla läsnä, apunasi on somekouluttaja Sanna Virtanen. Autan uusien ideoiden tuottamisessa ja valmennan suunnitelmallisesta sisällöntuotannosta sekä valmennan eri työkalujen käyttöä ja mainonnan hallintaa.

Olen pitänyt yli 150 valmennustilaisuutta digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta. Puhujana ja kouluttajana olen saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisestani, käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavasta.

Kysy lisää!

Sosiaalisen median valmennus tuo tehokkuutta markkinointiin

Koulutan sosiaalisen median markkinoinnista mm. seuraavilla teemoilla:

 • Sosiaalinen media eri näkökulmista (esim. yrityksen markkinointi & oman osaamisen markkinointi, verkkokaupan markkinointi, sosiaalinen media pk-yrityksen markkinoinnissa)
 • Tehokas Facebook-mainonta, Instagram-mainonta, LinkedIn-mainonta, mainonta muissa some-kanavissa (Twitter, YouTube)
 • Sosiaalisen median eri kanavat markkinoinnin tukena mm. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube.
 • Eri kanavien perustoiminnallisuudet, ylläpito ja hallinnointi sekä lisänä ylläpidon ja hallinnointiin Facebook Business Manager, Facebook Creator Studio, LinkedIn yrityssivun hallinnointi
 • Sisältömarkkinointi, sosiaalisen median sisällöntuotanto
 • Some-videoiden toteuttaminen (Esim. Instagram, Facebook, tarinat, Live-lähetykset, videopäivitykset, videoiden kuvaaminen ja editointi puhelimella).
 • Markkinoinnin mittaaminen ja seuranta (Analytiikan ja seurannan asetukset sekä työkalut mm. Google Analytics, Google Tag Manager)

Yksittäisen koulutuksen aikana aihetta käsitellään käytännönläheisesti osallistujien osaamistason ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Koulutuksista saa konkreettisia vinkkejä oman markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä osallistujat pääsevät kokeilemaan työkaluja ja toiminnallisuuksia käytännössä.

Somekoulutuksen hinta:

Alla olevat hinnat ovat esimerkkejä ja valmennuspäivän hintaan vaikuttavat valittu sisältö, osallistujamäärä sekä osallistujien lähtötaso. Tilaisuuksien puheenvuorot hinnoitellaan erikseen. Kysy koulutustarjous.

Esimerkki puolen päivän valmennus, 4 h, yksittäisestä työkalusta tai sosiaalisen median perusteista, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu sisältö.l

 • alk. 800 € (alv 0%), Jyväskylä tai Jyväskylästä alle 100 km, hintaan lisätään matkakulut.
 • alk. 1000 € (alv 0%), Jyväskylästä +100-250 km, hintaan lisätään majoitus- ja matkakulut.
 • alk. 1200 € (alv 0 %), Jyväskylästä +250 km, hintaan lisätään majoitus- ja matkakulut.

Esimerkki koko päivän valmennus, 7 h, yksittäisestä työkalusta (1-2 työkalua) tai sosiaalisen median / digitaalisen markkinoinnin perusteista, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu sisältö.

 • alk. 1 500 € (alv 0%), Jyväskylä tai Jyväskylästä alle 100 km, hintaan lisätään matkakulut.
 • alk. 1 750 € (alv 0%), Jyväskylästä +100-250 km, hintaan lisätään majoitus- ja matkakulut.
 • alk. 1 850 € (alv 0 %), Jyväskylästä +250 km, hintaan lisätään majoitus- ja matkakulut.

Mikäli tarvetta on useammalle valmennuspäivälle, voidaan rakentaa kokonaisuus, jolloin oppimista tukee ennakkotyöskentely ja valmennuspäivien välissä tapahtuva verkkotyöskentely. Kysy koulutustarjous ja suunnitellaan yhdessä tarpeidenne mukainen some-valmennus! Toimin Jyväskylässä ja koulutan ympäri Suomen.

Koulutuksistani kerrottua:

Valmennuksen sisältö oli hyvä. Sisältö muokkautui myös meidän toiveiden ja kysymysten mukaan. Koulutuksesta saimme paljon ideoita käytettäväksi päivitystyöhön. Meillä oli todella hauskaa, näillä nauruilla elämä pitenee monta vuotta : ) Kiitos! Eeva Vaskilampi, yhteisöasiamies, Pyhäjärven kaupunki

”Erinomainen kouluttaja! Selkeä, ammattilainen, helposti lähestyttävä ja niin hyvin ajan hermolla.”

”Kouluttaja oli erittäin hyvä ja helposti lähestyttävä. Tiesi mistä puhui ja osasi kouluttaa niin että kokematonkin oppi. Koulutustilanteessa syntyi välitön tunnelma, mikä ei välttämättä aina ole itsestäänselvyys.”

”Kouluttaja oli erittäin hyvin sisällä opettamassaan asiassa. Hän oli helposti lähestyttävä ja se toi koulutukseen hyvän ilmapiirin. Suosittelen lämpimästi.”

Somekoulutusta perusteista edistyneempään käyttöön

Yksittäisen koulutuksen aikana aihetta käsitellään käytännönläheisesti osallistujien osaamistason ja tilaajan toiveiden mukaisesti.

Sosiaalisen median suunnittelu voidaan toteuttaa myös työpaja- ja verkkotyöskentelynä. Yhteistyö pitää sisällään suunnittelun lisäksi valmennukset valittujen kanavien ja työkalujen käyttöön.

Somekoulutukset käytännönläheisesti

Koulutuksista saa konkreettisia vinkkejä oman markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Jokainen osallistuja ideoi ja toteuttaa markkinointia koulutuksen aikana – suunnitelmallisuudesta saat apua omaan ajankäyttöön ja aktiiviseen läsnäoloon some-kanavissa.

Maksetun mainonnan mahdollisuudet

Valmennukset sopivat erinomaisesti mainontaa tehneille markkinoijille tai markkinointitiimeille ja ne suunnitellaan aina osallistujien osaamistason mukaan.

Valmennuspäivän jälkeen osallistujat voivat toteuttaa kampanjoita itse, ymmärtävät mainostyökalun tarjoamat mahdollisuudet sekä pystyvät seuraamaan ja todentamaan mainonnan aikaansaamia tuloksia.

Kokemuksia Flumenian valmennuksista:

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Digiportaat