Idearikas ja innostava some-kouluttaja

Kun haluat ottaa haltuun sosiaalisen median kanavat tehokkaasti tai hahmottaa missä kannattaa olla läsnä, apunasi on somekouluttaja Sanna Virtanen. Autan uusien ideoiden tuottamisessa ja valmennan suunnitelmallisesta sisällöntuotannosta sekä valmennan eri työkalujen käyttöä ja mainonnan hallintaa.

Puhujana ja kouluttajana Sanna on saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisesta, käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavasta – takana on yli 200 valmennustilaisuutta ja puheenvuoroa digimarkkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta.

Kysy koulutustarjous

Koulutamme sosiaalisen median markkinoinnista mm. seuraavilla teemoilla:

  • Sosiaalinen media eri näkökulmista (esim. yrityksen markkinointi & oman osaamisen markkinointi, verkkokaupan markkinointi, sosiaalinen media pk-yrityksen markkinoinnissa)
  • Tehokas Facebook-mainonta, Instagram-mainonta, LinkedIn-mainonta, mainonta muissa some-kanavissa (Twitter, YouTube)
  • Sosiaalisen median eri kanavat markkinoinnin tukena mm. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube.
  • Eri kanavien perustoiminnallisuudet, ylläpito ja hallinnointi sekä lisänä ylläpidon ja hallinnointiin Facebook Business Manager, Facebook Creator Studio, LinkedIn yrityssivun hallinnointi
  • Sisältömarkkinointi, sosiaalisen median sisällöntuotanto
  • Some-videoiden toteuttaminen (Esim. Instagram, Facebook, tarinat, Live-lähetykset, videopäivitykset, videoiden kuvaaminen ja editointi puhelimella).
  • Markkinoinnin mittaaminen ja seuranta (Analytiikan ja seurannan asetukset sekä työkalut mm. Google Analytics, Google Tag Manager).

 

Toteutamme tilauksesta valmennuspäiviä ja yksittäisiä puheenvuoroja tilaajan toiveiden mukaan yrityksille, organisaatioille ja hankkeille.

Yksittäisen koulutuksen aikana aihetta käsitellään käytännönläheisesti osallistujien osaamistason ja tilaajan toiveiden mukaisesti. Koulutuksista saa konkreettisia vinkkejä oman markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä osallistujat pääsevät kokeilemaan työkaluja ja toiminnallisuuksia käytännössä.

Koulutukset voidaan toteuttaa 45 minuutin webinaarina, jolloin käytämme asiakkaan hallinnoimaa Teams/Zoom -yhteyttä.

Kun on tarvetta osallistavaan kokonaisuuteen tai isomman ryhmän kouluttamiseen, voimme käyttää tukena Howspace-työtilaa. Osallistavien valmennuksien tavoitteena on tarkastella asioita yrityksen tai yritysryhmän (esimerkiksi hankkeessa mukana olevien yrityksien) lähtökohdista käsin. Näin valmennuksista ja vertaiskokemuksien kautta saadaan ideoita omaan tekemiseen sekä oppia työkalujen tehokkaampaa käyttöä.

Kokonaisuuksien kesto voi olla aina 3 h verkkotapahtumasta/-valmennuksesta useamman päivän koulutuskokonaisuuteen.

Howspace-verkkotyötila on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen. Käyttö edellyttää tietokonetta ja internet-yhteyttä eikä se vaadi erillistä rekisteröitymistä vaan osallistujille lähetetään henkilökohtainen kirjautumislinkki.

Koulutus osoitti supersuosionsa jo alussa, ja jouduimme tekemään kaksi eri ryhmää, sillä koulutus bookattiin täyteen jo viikossa, ja halusimme pitää ryhmäkoot pieninä. Tämä mahdollisti kolmenkymmenen yrittäjän osallistumisen livekoulutuksiin, sekä kymmenien yrittäjien tallenteiden seuraamisen. Haastavan koronatilanteen vuoksi jouduimme siirtämään yhtä koulutusta, sekä osa osallistujista seurasi koulutuksia etäyhteyksillä, joka sekin onnistui joustavasti. Howspace-alusta oli erittäin toimiva tähän tarkoitukseen.

Olemme huomanneet, että useat yrittäjät ovat tehneet konkreettisia muutoksia koulutuksen aikana ja sen jälkeen, sekä lähteneet aktiivisemmin julkaisemaan sosiaaliseen mediaan. Koulutus toimi myös hyvänä verkostoitumisalustana, jossa yrittäjät jakoivat toisilleen toimivia ideoita. Suurkiitos Sannalle koulutuskokonaisuuden toteuttamisesta!

Anniina Heikkilä Projektipäällikkö Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä ja suunnitellaan valmennus yhdessä!

Sanna Virtanen
Markkinointistrategi, digimarkkinoinnin kouluttaja
sanna.virtanen@flumenia.fi

Laita samalla lisätietoja tarpeestasi (toivottu päivämäärä, osallistujamäärä, toteutustapa, aiheet).

Lähetä viesti