Tuloksellista markkinointia valmentavalla otteella

Onnistunut markkinointi koostuu asiakasymmärryksestä, sopivista sisällöistä ja ripauksesta tekniikkaa. Opimme uutta ja nostamme yhdessä markkinointisi uudelle tasolle – tavoitteellisuudella, tuloksilla ja 💎sisällöillä.

Flumenian on perustanut Sanna Virtanen. Uuden oppija, analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija. Saat avukseksi markkinoinnin osaajan, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi ja tekninen osaaminen.

Kuka on Sanna?

Me autamme onnistumaan markkinoinnissa

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä onnistumaan markkinoinnissa. 

Flumenia on digimarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa apua markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja tuloksellisen digimarkkinoinnin toteuttamiseen. Nimi Flumenia on muodostunut latinankielisestä sanasta flumen, joka tarkoittaa virtaa. Virralla on myös määritelmä “jatkuvana tapahtuva asia”, joka kuvastaa ajatusmaailmaamme markkinoinnin toteuttamiseen.

Flumenian tiimi on kahden Sannan tehotiimi ja yhteistyö ketterän toimijan kanssa on sujuvaa. Asiakas keskustelee työn toteuttajan kanssa ilman välikäsiä ja toimimme avoimesti: asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin, työkaluihin ja raportteihin.

Vaikka hallitsemme digimarkkinoinnin kokonaisuuden laajasti, emme kuitenkaan osaa kaikkea. Voimme hyödyntää verkostostamme löytyviä osaajia myös brändin uudistamiseen, verkkosivuston sekä markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

Yhteistyömme perustana toimivat:

Arvostus

Arvostus yhteistyössämme tarkoittaa halua kehittyä ja kokeilla. Työskentelemme yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Markkinointi ei ole pelkkää mainontaa eikä pakollinen kuluerä. Tavoitteenamme on, että markkinointisi on vaikuttavaa ja tuottaa sinulle tuloksia.

Innostus

Innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat keinot markkinointiin.

Emme tyydy tarjoamaan valmista ratkaisua tai toimenpiteitä, jotka eivät vie liiketoimintaasi eteenpäin. Markkinoinnin valintojen tulee pohjautua yrityksesi liiketoiminnan tavoitteisiin.

Osaaminen

Yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin eri rooleista ja kouluttamisesta ovat antaneet vahvan pohjan kehittymiselle. Markkinointi ei ole koskaan valmis.

Yhteistyömme aikana myös yritys, markkinoinnin tekijät ja tiimit kasvattavat osaamistaan ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

Markkinointi-analyysiin liittyvä otsikko, onko automaattinen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sollicitudin auctor mollis. Nam tempor maximus lectus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Donec laoreet porttitor nisi a egestas.

Maecenas pellentesque ligula sed consectetur ullamcorper. Nunc convallis ex sit amet sodales sodales. Duis urna libero, placerat vel venenatis at, tincidunt eget lectus. Proin nibh lectus, vulputate id venenatis non, tempor vitae leo. Donec blandit placerat magna quis varius.

Lorem ipsum dolor est

Haluatko varmistaa että markkinointi suuntautuu oikeisiin toimenpiteisiin ja että tuottaa tuloksia?

Maecenas pellentesque ligula sed consectetur ullamcorpe. Nunc varius dignissim dui vel tincidunt. Integer non accumsan nisl. Vivamus non sodales massa. Vivamus iaculis odio sit amet neque egestas maximus. Duis vestibulum eros ligula, sit amet tristique turpis euismod eget. In pellentesque, turpis a fermentum ullamcorper, est nisl tincidunt felis, et auctor dolor metus quis mi. Suspendisse vel sagittis elit.

Sanna Virtanen

Markkinointistrategi, tekijä ja kouluttaja | CEO | HHJ

Flumenian perustaja Sanna on uuden oppija, analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija.

Olen parhaimmillani isojen kokonaisuuksien parissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luova ja analyyttinen ajattelutapani markkinoinnin toteuttamisesta ja myynnin edistämisestä, ideointikyky, sisältömarkkinointi ja tekninen osaaminen. Olen ollut kehittämässä kymmenien yrityksien markkinointistrategioita, pitänyt yli 200 valmennustilaisuutta digimarkkinoinnista sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille. Puhujana ja kouluttajana olen saanut positiivista palautetta monipuolisesta osaamisestani, käytännönläheisestä ja selkeästä valmennustavasta.

Ammatillinen matkani on pitänyt sisällään monipuolisesti markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tehtäviä mm. digimarkkinointi- ja viestintätoimistossa, kasvuyrityksessä ja kansainvälisessä yrityksessä. Olen toiminut eri rooleissa: koordinaattorina, suunnittelijana, asiantuntijana, kouluttajana, markkinointipäällikkönä, mutta ennen kaikkea digimarkkinoinnin kehittäjänä ja toteuttajana.

Sannan Top 3 supervoimat 
🌟 Sinnikkyys
🌟 Rehellisyys
🌟 Luovuus

Sanna Sirén-Seijesvirta

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelijana ja toteuttajana pyrin kehittämään ja luomaan kiinnostavia ja innostavia kokonaisuuksia, jotka edesauttavat yrityksen tunnettuutta ja myyntiä digimarkkinoinnin keinoin. Luovuuteni sekä tuloshakuinen ja analyyttinen otteeni edesauttavat näiden tehtävien onnistumisessa. Digimarkkinoinnissa minua kiehtoo myös sen teknisyys, mikä tuo oman mausteensa näihin mielenkiintoisiin tehtäviin.

Olen aiemmin vastannut ohjelmistoalan yrityksen markkinoinnin suunnittelusta ja koordinoinnista. B2B-markkinoinnin vastuualueella oli mm. sisällöntuotanto blogiin, someen ja verkkokanaviin. Lisäksi olen toiminut kansainvälisessä teknologiayrityksessä monipuolisissa markkinointitehtävissä. Tehtäviini kuului sisällöntuotanto, markkinointiviestintä sekä erilaisten myynti- ja markkinointimateriaalien tuottaminen. Olen myös suunnitellut ja toteuttanut verkkosivuja, mistä on ehdottomasti ollut hyötyä matkallani kohti digimarkkinoinnin ihmeellistä maailmaa.

Sannan Top 3 supervoimat
🌟
Luotettavuus
🌟 Lempeys
🌟 Arviointikyky

He ovat jo valinneet Flumenian

Logoseinä moduuli johon png kuvat

Kiinnostuitko? Juttele kanssamme!

Kerromme miten Flumenia saa homman lentoon ja muuta myyvää tekstiä

Nunc varius dignissim dui vel tincidunt. Integer non accumsan nisl. Vivamus non sodales massa. Vivamus iaculis odio sit amet neque egestas maximus. Duis vestibulum eros ligula, sit amet tristique turpis euismod eget

Ota yhteyttä ja kysy lisää

OIemme Sannan kanssa ideoineet uusia sisältöjä ja jatkuvuutta some-markkinoinnin tekemiseen. Hän rakentaa markkinointia asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Tarvittaessa hän neuvoo ja opastaa eri työkalujen käytössä.

Vaikka myyntiaika on 6 viikkoa vuodessa, on tärkeää ylläpitää kanavia aktiivisesti jo ennen sesonkia. Myyntisesongin aikana on tärkeä herättää asiakkaiden kiinnostus ja kertoa tarjonnasta esimerkiksi hyvien kuvien avulla. Hyvä päivitys saa aikaan kommentteja asiakkailta ja sen avulla päivitys voi saada useita tuhansia silmäpareja lisää.

Ritva Peltonen Yrittäjä Ritun puutarha

Katso kaikki referenssit